Návrh na reorganizáciu výjazdu D2 na Lamačskú cestu

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Miroslav Švantner 01. októbra 2019

Preorganizovat pripojenie na Lamacsku cestu v smere z D2 na Patronku tak, aby sa pripajali na Lamacsku cestu dva pruhy. V súcasnosti je spojenie ciest riesene tak, ze zjazd z D2 za OMV sa spaja s jazdnym pruhom z Harmincovej do jedneho pruhu, podjazd pod dialnicou ma vyznacene dva pruhy, ktore sa zase pri vyusteni na Lamacsku cestu zbiehaju do jedneho.
Navrh:
1) Lamacsku cestu v smere na Patronku pri OMV Lamac presmerovat do laveho pruhu (z tohto smeru prichadzaju auta vzdy len v jednom pruhu (ci uz od ZST Lamac, alebo Harmincovej), takze dva pruhy su tam luxus).
2) Zjazd z D2 ponechat dvojpruhovy v celej jeho dlzke az po Lamacsku cestu.
3) Pripojenie zjazdu z D2 na Lamacsku cestu riesit tak, ze lavy pruh zjazdu z D2 sa napoji do stredneho pruhu Lamacskej a pravy pruh zjazdu do praveho pruhu Lamacskej.

05. október 2019

Obcan

Teraz sa vsetci bezpecnostni dopravaci chytili za hlavu. Co je to za hlupost.
10. október 2019

Admin KV

Zástupca Magistrátu hlavného mesta nám zaslal správu, v ktorej uviedol, že Magistrát tento podnet nebude riešiť, pretože sa v tomto úseku netvoria dopravné zápchy.

Michal Molčányi
administrátor OPS Bratislava - Karlova Ves
22. november 2019

Peter

zbytočnosť, nakoľko čo by autá z diaľnice tu získali, tak by skončili v zápche na semaforoch....
06. január 2024

Michal

Ja s tým súhlasím. Premávka na zjazde z D2, resp. z aj z Dúbravky z Harmincovej cez podjazd je omnoho väčšia. Ešte by som to však vylepšil. Na podjazde vytvoriť BUS pruh, ktorý sa napojí priamo na bus pruh na Lamačskej ceste.
06. január 2024

Michal

Nepamätám si, či sa v roku 2019 v tomto úseku tvorili zápchy, avšak v súčasnosti sa tam v špičke zápchy tvoria. A problémom nie sú ani tak hlavne semafory ale spajánie pruhov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania