Navrh na osadenie stlpikov

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 04. marca 2014 Odoslané z mobilnej aplikácie

Dobry den prajem. Pred Krajskym uradom denne parkuju auta tak na ceste, ako aj na chodniku a jazdou po chodniku obmedzuju chodcov. Naviac auta parkuju na chodniku aj v krizovatke (nedodrzuju povinnu 5m vzdialenost od nej) cim brania vyhladu pri odbocovani na Koziu. MP to nijako neriesi a tak jedinym riesenim pre zachovanie bezpecnosti a civilizovaneho prostredia je osadenie stlpikov tak, ako pri hoteli Falkensteiner. Dakujem.

29. marec 2017

Netro

Ohrozovanie chodcov na chodníku

Prosím o osadenie zábran proti jazde a parkovaniu na chodníku. Parkovanie je legálne možné popri chodníku, na parkovisku na Konventnej (http://propark.sk/parkovisko-konvetna/) a na ďalších miestach v okolí, vrátane podzemných garáží UNIQ Staromestská. Arogancia vodičov presahuje všetky medze, keď sú schopný cez nástupište zastávky MHD výjsť na chodník a cúvať desiatky metrov na miesto, kde síce nechajú min. priechodnú šírku 1,5 m ale za akú cenu? Kde sa majú cítiť ľudia (seniori, deti) bezpečne, ak nie na chodníku?? Natrafiť na auto jazdiace na chodníku tu je úplne normálne.
06. marec 2021

Martin Uváček

situácia sa trochu zmenila. Úplne pred vchodom do bývalého okresného úradu sa už parkovať nedá, je tam zastávka malého autobusu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania