Galvaniho-chodník-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Martin 07. októbra 2019

Na mnohých komunikáciách s názvom Galvaniho ul. chýbajú chodníky, po ktorích by sa dalo chodiť. Je tam však veľa plôch okupovaných autami (vraj "chodníkov"), po ktorích sa chodiť nedá.
Žiadam Mestskú políciu o návštevu tejto lokality (najmä v pracovné dni) s veľkým batohom plným pokutových blokov.

13. november 2019

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA II popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na riešenie parkovania vozidiel na Galvaniho ulici v Bratislave.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová
13. november 2019

Martin

Tento problém je dlhodobý, vyskytujúci sa v tejto oblasti každý pracovný deň, t.j. žiadne "oneskorenie" nehrozí ...
19. február 2020

Martin

Príslušníci Exp. MsP BA II tu bud' vobec neboli alebo by sem mali chodit castejsie:
20. marec 2020

Martin

Dovolujem bezplatne pouzitie tu umiestnenych mojich fotografii organom zapojenych do trestno-pravneho a priestupkoveho konania (MsP, PZ SR, MsU, OU, atd.) pre ucely potrestania pachatelov poruseni predpisov na nich zobrazenych.
23. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
hliadky ExP MsP BA II sa tejto lokalite venujú, avšak kontroly na tejto ulici zintenzívnia v rámci svojich kapacitných možností tak, aby sa predišlo vznikaniu takýchto protiprávnych situácií.
Ďakujme za podnet.
04. máj 2022

Martin Uváček

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
06. máj 2022

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia a užívateľky portálu,

v minulosti boli napriek bodu 2.6 Pravidiel portálu prijaté aj podnety, ktoré sa týkajú porušovania dopravných predpisov. Z tohto dôvodu podnet presmerovávame na samosprávu so žiadosťou o prehodnotenie osadenia protiparkovacích zábran, alebo o zmenu dopravného značenia (resp. dopravných predpisov), či parkovacej politiky v tejto oblasti. V prípade, že samospráva zašle nesúhlasné stanovisko, podnet bude Uzavretý.

Pre porušovanie platných zákonov je potrebné volať príslušníkov Mestskej Polície na čísle 159. Na základe opakovaného vyjadrenia Mestskej polície k podnetom zasielaným cez portál Odkaz pre starostu, nie je možné vyvodzovať zodpovednosť na základe fotografií v podnetoch, nakoľko polícia vždy vyhodnocuje aj ďalšie okolnosti priestupkov a vie teda konať len na mieste.

Ďakujeme za pochopenie.

Tím Odkaz pre starostu
06. máj 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
09. máj 2022

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia,

pri tomto podnete bola odhalená duplicita a daný problém je riešený aj pod nasledovným podnetom:

https://www.odkazprestarostu.sk/48616

Na základe toho bol status tohto podnetu zmenený na uzavretý a touto cestou Vás prosíme o smerovanie ďalšej komunikácie ohľadom daného problému na vyššie uvedenú adresu.

Ďakujeme za pochopenie.

Daniel
Administrátor portálu Odkaz pre starostu

Diskusia

Diskusia k tomuto podnetu bola uzatvorená.

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.