Mierové námestie-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Senec

V riešení
meno
Matej Gajdoš 13. októbra 2019

Dobrý deň,

Rád by som vedel stanovisko mesta k situacii na poste v Senci. Neoficialny pocet obyvatelov mesta sa pomaly priblizi k 30 000 ( ak uz aj nie 35000), no posta je stale len jedna. Ine mesta s touto populaciou maju aj 5 post. Firiem a ludi je tu ovela viac nez by bolo treba ale sluzby neriesite ziadne. Poprosim o riesenie situacie so Slovenskou postou. Bolo cynicke mysliet si, ze prerobenim posty nieco ziskate, hlavne ked ste jej kapacitu aspon nezdvojnasobili. Ale aspon je krajsia, i ked nam to nic nepomohlo.
S pozdravom Gajdoš

14. október 2019

Odpoveď samosprávy

Odpoveď na túto otázku je v kompetencii Slovenskej pošty. Mesto osloví vedenie pošty, aké sú ich investičné zámery v Senci. Čo sa týka počtu obyvateľov mesta Senec, ešte nedosiahol 20 000. Určite je neoficiálny počet vyšší, pretože tu bývajú aj ľudia s trvalým pobytom inde, množstvo písomností im však chodí tam, kde majú trvalý pobyt.
15. október 2019

Matej Gajdoš

Dakujem za odpoved. Viem, ze nie je vo vasej kompetenci tento problem vyriesit. Ale presviedsat ma o tom ze pocet obyvatelov je taky isty ako pred 10tymi rokmi je celkom usmevne. By som musel byt slepy, hluchy a este asi aj chory aby som si nevsimol ten rozdiel. Dnes o 14:00 cas straveny na poste bolo presne 62 minut. Hodina aj dve minuty... to nie je normalne. To ze ti ludia tu nemaju bydlisko neznamena ze nevyuzivaju sluzby posty. Ano niektore listy im chodia tam na miesto bydliska, ale vsetko co treba zaplatit, poslat a vyriesit riesa tu na poste. Neverim, ze niekto s trvalym bydliskom povedzme v Bardejove pojde poslat list, alebo zaplatit sek do Bardejova. Senec je uz neskutocne preludnene mesto a nic nerobite aby ste tu ludom ulachcili situaciu. Tie posty by tu mali byt este aspon dve, nemusia to byt hlavne posty, kde budu vydavat zasielky, stacilo by aby sa tam daly posielat listy a platit seky...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania