Špina za plotom Beňadická (Petržalka)

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Tomáš . 06. marca 2014

Za plotom co patri ku:
Cirkevné Konzervatórium,
Beňadická 3073/16,
851 06 Bratislava - Petržalka-Petržalka.

Je spina, a kriky prerastavu na chodnik. Za plotom je vidno aj kozu z mrtvej macky. Strasne to smrdi! Hlavne ked je teplo. Treba, aby sa majitel postaral o pozemok a zostrihal svoje kriky. Dakujem

07. marec 2014

Jan

Tomáš, máš meniny tak to napíšem jemne aby som Ťa nenahneval. Trochu sa nad sebou zamysli, veci si prever a potom píš. Napísal si kopec podnetov ktoré nerieši tento štát a nikto v ňom. Postriekané steny a fasády domov sú prejavom výchovy našej mládeže, naších rodičov ktorí na všetko kašlú. Napíšeš "odstránte", "vyriešte" a pod. Všetko stojí kopec peňazí. Všetko je súkromné vlastníctvo čo si ľudia nechránia. Keby tebe postriekali tvoje auto, tvoje dvere do bytu tak až vtedy by si začal konať. Ale inak sa nekoná, len sa kradne, ničí všetko čo sa zničiť dá, nosí sa do zberu ukradnuté alebo zväčša ukradnuté čo mám odpozorované. Tak to je aj s Tvojími podnetmi. Pekne osláv svoj sviatok a lepšie vychováj svoje deti.
07. marec 2014

Tomáš .

Dakujem.
Keby sa ludia zaujimali viac o miesto kde ziju, tak by to tu vyzeralo inak, ja nevidim problem v tom ze upozornim na tieto veci samospravu, ktora sa pokusi nedostatok odstranit. Moje skusenosti su take ze nedostatky sa snazia odstranit. Pisal som napr. ohladne laviciek tie opravili, alebo ohladne schodiska na druhy den bolo upratane.
Ked bude kazdy kaslat na svoje okolie tak to tu bude vyzerat ako na Luniku IX. A viem ze v tomto state sa kradne a su aj moje podnety ludom mozno ukradnute.. ale ja budem rad ked sa aspon niektore podnety odstrania a bude to tu trosku viac kulkurne.
09. marec 2014

Peter

Vec je jasna...klasicky pripad alibizmu, neschopnosti pozriet sa sam sebe do oci..atd.
Pokial ma niekto kompetencie a ide si s rozumom za svojim, vie si poradit s cimkolvek.

Rozum do hrsti, je vsetko co potrebujete.
12. marec 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
nájomcu predmetného zariadenia - Cirkevné konzervatórium - sme písomne upozornili na nedostatky v údržbe zelene a na povinnosti, ktoré mu vyplývajú zo všeobecne záväzných nariadení mestskej časti o dodržiavaní čistoty a poriadku a starostlivosti o zeleň, a zároveň sme ho vyzvali na zjednanie nápravy.

Mestská časť Bratislava-Petržalka
28. marec 2014

Tomáš

odpadky.
28. marec 2014

Tomáš

odpadky.
28. marec 2014

Tomáš

odpadky.
28. marec 2014

Tomáš

odpadky. stav dna 27.3.14
14. apríl 2014

Tomáš

14.4.2014
07. máj 2014

Tomáš .

Dobry den, poprosil by som administratora stranky aby zaslal ziadost o upratanie pozemku, po vypileni skrikov ostali suche haluze a odpad na kraji pozemku, ktory je na titulnej fotke. Dakujem
21. máj 2014

Tomáš

uz mesiac tu lezia odpilene konare a bordel..
14. september 2014

Tomáš .

Dakujem, podnet je vyrieseny.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania