Dolnozemská cesta - poškodený betón na zastávke MHD

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý

Na zastávke Ekonomická univerzita v smere na Prístavný most je nivý prístrešok (vďakabohu) no nevidieť na prichádzajúce spoje (reklama je dôležitejšia?), pritom zastavujú naraz aj 2 za sebou. V niektorých časoch tam býva VELMI VELA ludí (podla toho, ako študentom končí rozvrh hodín) a ak spoj prichádzať nevidíte a nezareagujete včas, v druhom rade "váš" stojaci autobus zatvorí dvere a odíde. Navyše je na zastávke mnoho výtlkov, takže v daždi sa musíte predierať medzi luďmi ako blázon cez mláky. Prečo sa s novým prístreškom neopravil aj chodník? !Prídte sa tam niekedy pozrieť, keď bude pršat a študentom práve skončila hodina....Treba riešiť a nie vytvárať takéto bariéry.

24. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

veľmi pekne ďakujeme za nahlásenie podnetu. Týmto Vám potvrdzujeme jeho prijatie a už sa ním zaoberá príslušné oddelenie. Veríme, že Vám odpoveď prinesieme čo najskôr.

odbor marketingu a komunikácie Dopravného podniku Bratislava, akciovej spoločnosti
25. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

všetky investičné činnosti na zastávkach MHD, vrátane výmeny povrchu nástupišťa sú plne v gescii Magistrátu Hl. mesta SR – Bratislavy.
Kto? Magistrát hl. m. Bratislavy

odbor marketingu a komunikácie Dopravného podniku Bratislava, akciovej spoločnosti
25. november 2019

Haky

Takže čo, obráťte sa hádam na ten magistrát, nech to rieši, nie?
25. november 2019

obcan

Odpoved samospravy z 25.11.2019 je ako "policek" obcanom! To ma byt seriozna reakcia uradnikov, kt su financovani z nasich dani a maju tedy pracovat! pre nas, ich zamestnavatelov!!!! Tak prosim sa starajte a nebudte sarkasticki!
29. november 2019

Odkaz pre starostu

Podne bol preposlaný Magistrátu.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
05. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali Sekciu dopravy.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
07. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že Vás nový prístrešok potešil, avšak reklamná plocha je jeho súčasťou. Vychádza to zo zmluvy, ktorú máme s externou firmou, ktorá zabezpečuje umiestnenie, opravy a údržby prístreškov v našom meste už zopár desiatkov rokov. Momentálne sa snažíme o umiestnenie reklamy na odjazdovej strane v prípade samostatných 4 metrových prístreškov, ale v prípade spojených 8 metrových prístreškov je umiestnenie reklamy na oboch stranách.

S pozdravom

Oddelenie mestskej mobility
Hlavné mesto SR Bratislava
25. jún 2020

Ján

Páni moji, tak týmto sa zodpovední fakt vyznamenali. Prosím vás, prečo ste tak zničili tú zastávku? Tie nové prístrešky sú otrasné (vôbec sa tam dizajnovo nehodia a sú polepené reklamou) a ešte horšie nainštalované – to robotníci nevedia ten asfalt aspoň vyfrézovať rovno a spraviť to krajšie, než takými záplatami úplne inej farby, nech to nevyzerá ako z nejakej zanedbanej rumunskej dediny?

Pravá časť zastávky je prekrytá pôvodnou konštrukciou so zrekonštrovanou krytinou – prečo ste rovnako nespravili aj tú ľavú časť? Otrasné, fuj, nemám slov.
30. september 2020

Haky

Podnet uzavretý? A snažíte sa odkedy? - lebo ste to písali začiatkom januára a je koniec septembra. Cez zimu sa to asi ťažko bude robiť.... Ešte "šťastie", že kvôli korone a dištančnému vzdelávaniu na Ekonomickej univerzite sa tam denne nepotkýňajú a v mlákach nestoja stovky ludí. A k celej oprave "retro" podchodu tolko: striešky sú čudne tvarované (zostalo to tak zachované), že v prípade dažďa luďom, idúcim po schodoch, kvapká na hlavu. Plastové okná sa zdajú byť konštrukčne nešťastne upevnené (zasúvané do kolajničiek do radu), že v prípade ak sa jedno "sklo" poškodí (praskne, bude nepriehladné), je pravdepodobne potrebné pri jeho výmene manipulovat s celým radom "skiel". A skutočne tu chýba jeden dlhý prístrešok. (Na to kompetentní prišli po 30-tich rokoch? EU tam stojí už od začiatku 90-tych rokov.) No chvalabohu, že sa o tom aspoň uvažuje. Hádam sa ho dožijem. Čakajúc tam na spoj v mláke v daždi budem dúfať :-)
30. september 2020

Haky

Pardon, zle som čítala. Ani sa o tom neuvažuje. Tak nič.... Ešte návrh - čo tak dať tu reklamu na zadnú stranu prístrešku, nie na stranu, kde prekáža? Keď tam môže byť informačná tabula o odjazdoch ... Aj vlk by sa nažral a koza zostala celá. Lebo prístrešky pre také VELKÉ kvantum ludí by vôbec NEMALI mať bočné sklá/reklamy. Tým skôr ak tam zastavuje aj niekolko spojov v rade za sebou naraz a ludia jeden cez druhého prebiehajú.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania