Radlinského-chodník-znečistený


Uzavretý
meno
Bratislavčan 66 20. októbra 2019

Dobrý deň,

chcem sa opýtať na čo “stĺpikujeme” mesto, keď aj tak stĺpiky zmiznú a každý si parkuje kde chce. Napr. základná škola umelecká na Radlinského, pár stĺpikov záhadne zmizlo a veselo sa tam parkuje. Detto pod značkou, ktorá upravuje státie iba na vyznačených misetach. Pravidelne tam parkujú autá pizzerie a štátnej správy... oni nemusia dodržiavať lebo majú výnimku každý deň? Pani starostka, pán primátor. Auto je luxus, nie právo ani vylaada a je potrebné aby si ľudia za to platili. Ja vlastním dve autá a aj doma aj v práci som si kúpil parkovacie státie. Výhovorka, že nie je dosť mestských policajtov asi nie je na mieste. V dnešnej dobe stačí kúpiť pár vozidiel s kamerami, dohodnúť sa s dopravnou políciou (keďže inštitút objektívnej zodpovednosti môže uplatňivať iba polícia.

06. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Ak nadobúdate pocit, že vodiči nevhodne parkujú a nedodržiavajú platné dopravné predpisy, prosím Vás hneď kontaktujte mestskú políciu Bratislava-Staré mesto. Mestská polícia na mieste skontroluje situáciu a v prípade, že zistí porušenie dopravných predpisov, vyvodí dôsledky.

Okrsková stanica MsP Staré Mesto
Adresa: Medená ulica 2
811 02 Bratislava 1
Telefón: +421-2-5924 6400

Občania mestskej časti Staré Mesto môžu svoje poznatky týkajúce sa porušovania právnych predpisov telefonicky nahlasovať aj na operačné pracovisko OS MsP Staré Mesto na číslo 5296 2220, prípadne na skrátené číslo mestskej polície 159.

Váš podnet zároveň preposielame mestskej polícii, pre zvýšenie pozornosti v danej lokalite.
S pozdravom,

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
14. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Vedenie Exp. BA I bolo informované o probléme v tejto lokalite a hliadky sa jej budú venovať. Faktom však je, že MsP nemá dostatočné kapacitné možnosti k okamžitému eliminovaniu všetkých protiprávnych konaní páchaných na verejných priestranstvách. Daný stav jej neumožňuje nepretržitý dohľad nad všetkými kritickými miestami. Aj napriek tomu je potrebné v prípade, ak občania vidia na tomto mieste zaparkované vozidlo ihneď kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania