Víťazná-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
Alžbeta Ágostonová 17. októbra 2019

Dobrý deň, o tomto probléme som už pred rokmi písala p. starostovi Pilinskému, komunikovala som s nejakou pani, už si nepamätám meno, prísľúbila, že tam niekoho pošle no bohužiaľ nič sa nestalo. Opravovala sa Víťazná asi pred 8 rokmi, no nebola dokončená, opravu nepotiahli až po križovatku s Oráčskou. Neviem pochopiť ako mohol niekto prevziať nedokončenú robotu.Takto to vyzerá dnes, viď prílohu. Už som písala aj p. Lenke Cíchovej, keď uverejnila príspevok na internete o oprave tankodromu na Peknej ceste, žiadna odozva.
Dúfam že už niekto zareaguje.
Ďakujem Ágostonová

23. október 2019

Alžbeta Ágostonová

Dobrý deň, prepáčte, to nieje na Račianskej ulici, ale je to križovatka Víťaznej a Oráčskej ulici. Je to už fakt dlho rozbité. Ďakujem Ágostonová
13. november 2019

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za upozornenie na podnet. Vzhľadom na vek rekonštrukcie predpokladám, že už nie je aktuálna záruka či reklamácia.

Rekonštrukciu tejto plochy naplánujeme na jarné mesiace, kedy bude vhodné počasie na prácu s asfaltom a betónom. Dnes rozbitú betónovú plochu nahradíme asfaltovou obrúsnou vrstvou.

Matúš Čupka, vedúci oddelenia životného prostredia a dopravy
13. november 2019

Alžbeta Ágostonová

Ďakujem, veľmi sa teším, že sa s tým bude niečo robiť, lebo to je v takomto stave už veľmi dlho (niekoľko rokov). Obrázky čo som Vám poslala je aktuálny stav. Ešte raz ďakujem Ágostonová
06. august 2020

Odpoveď samosprávy

Priestor križovatky má nový povrch a je preto bezpečný a prejazdný vďaka práci nášho dodávateľa obstaraného na opravy komunikácií a pracovníkov Infra Services.

Mgr. Matúš Čupka, vedúci oddelenia životného prostredia a dopravy MÚ Bratislava - Rača

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania