Gagarinova-osvetlenie-chýbajúce/nedostatočné

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Katarína 29. októbra 2019

Dobrý deň, ide o nefunkčné osvetlenie priechodu pre chodcov na zastávke Ríbezľová v smere do centra mesta. Pre chodcov je prechod na druhú stranu riskantný, hlavne večer, nakoľko ide o rovný úsek štvorprúdovky, kde často vodiči nedodržujú povolenú rýchlosť.

29. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za upozornenie, uvedený podnet sa budeme snažiť čo najskôr odstrániť.

Siemens Mobility, s.r.o.
07. november 2019

Katarína

Dobrý deň,
ďakujem a zároveň ešte dopĺňam informáciu, že by na dotyčnom mieste bolo vhodné riešiť osvetlenie priechodu pre chodcov silnejším svetlom alebo iným spôsobom (napr. blikajúcimi svetielkami po zemi). Jedna lampa sa nachádza za dopravnou návestnou značkou, čím je svetlo tienené a tým je priechod v tme.
28. september 2021

Roman

Gagarinova-osvetlenie-nefunkčné

Na Gagarinovej ulici, zástavka MHD Ríbezľová, kde je prechod pre chodcov, je nefunkčné verejné osvetlenie už niekoľko dní. Cez tento prechod sa nedá prejsť ani za svetla, autá idú rýchlo a nikto nezastaví. Už aj pri malých prechodoch pre chodcov v rámci Bratislavy sú blikajúce retroreflexné gombíky, iba s týmto prechodom sa nič nerobí. Aj na Mierovej (Strojnícka) ak sa priblížite k prechodu svieti signalizácia pre vodičov, že je tam chodec. Na Gagarinovej to bude až keď niekoho zrazí auto.
30. september 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
07. október 2021

Roman

Situácia stále nezmenená, ráno čakáte aj 15 minút, kým môžete vstúpiť na prechod, ak len nie ste kaskadér a viete skákať medzi letiacimi autami. Deti nemajú šancu prejsť na druhú stranu. Pri tej rýchlosti ako idú autá ,nechce nik zastaviť, lebo by mu ostatné skončili v kufri. Tento problém sa nerieši už niekoľko rokov a len s prehadzuje medzi mestom a mestskými časťami.
20. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za upozornenie.

Podnety ohľadom nefunkčného osvetlenia, prosím, nahláste prostredníctvom formuláru spoločnosti Siemens Mobility s. r. o., ktorý je dostupný tu: https://new.siemens.com/sk/sk/produkty/mobility/verejne-osvetlenie.html
Formulár Vás po zadaní ulice a popisného čísla presmeruje na mapu s presným vyznačením svetelných bodov pre ich ľahšiu identifikáciu v prípade, že nepoznáte čísla jednotlivých stĺpov verejného osvetlenia.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
16. marec 2024

abc 123

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania