Stupavská-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený

Dobry den,chcem nahlasit vznikajucu nebezpecnu dopravnu situaciu.V neprehladnej zakrute smerom od ulice Alstrova na Stupavsku su pomerne dost casto zaparkovane auta ktore brania v jazde vozidlam iducim smerom na Stupavsku.Zakruta je neprehladna,sirka chodnika je vhodna pre max 1chodca,cesta dost uzka a preto by tam mala byt osadena dopravna znacka zakaz statia.Bolo by mozne vyriesit dopravnu situaciu osadenim zvislej alebo vodorovnej zakazovej dopravej znacky?

04. november 2019

Martin Uváček

Už minulý rok sa zakázalo státie na strane pri kostole, ktoré bolo podľa mňa nebezpečnejšie ako na strane oproti. Okrem toho je oproti križovatke namontované aj zrkadlo a vodič idúci z Alstrovej má prehľad či zo Stupavskej prichádza nejaké auto. Takže nie celkom rozumiem tomuto podnetu.
04. november 2019

Peter War

Martin podla mojho nazoru by skor mal byt zakaz statia na opacnej strane.vodic iduci zo stupavske uvidi odstavene auto pri kostele z minimalne 40tich metrov,ma dost casu na brdzenie a navyse je na tej strane stopka.smerom z alstrovej je to neprehladne,vdaka tomu domu na rohu.v spominanom zrkadle je smerom z alstrovej vidiet akurat tu prenosnu znacku zakaz zastavenia
13. november 2019

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Dopravnú situáciu na mieste preskúmame a v prípadne kladného stanoviska na Operatívnej komisií doplníme zákaz zastavenia aj na opačnú stranu oproti kostolu. Spracovať projekt by sme chceli v priebehu najbližších dvoch týždňov.

Matúš Čupka, vedúci oddelenia životného prostredia a dopravy
23. september 2020

Odpoveď samosprávy

Na mieste sme umiestnili zákaz zastavenia a tak vozidlá nebudú obmedzovať bezpečnosť v predmetnej zákrute.

Mgr. Matúš Čupka, vedúci oddelenia životného prostredia a dopravy MÚ Bratislava - Rača
02. október 2020

Peter War

po viac ako roku je podnet vyrieseny.mozem aj 👏

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania