Priechod pre chodcov

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Peter 14. marca 2014

Tento priechod pre chodcov sa stáva už neviditeľným, ktorým prechádzajú osoby z blízkeho supermarketu a zastávky MHD. A vodiči, ktorí odbočujú k supermarketu na parkovisko a čerpaciu stanicu sa nemusia ani unúvať dávať prednosť chodcom, keďže dopravné značenie je nečitateľné...

15. marec 2014

Vlado

Pokial viem spravne, tak podla normy je zebra neplatna, ak je z nej zosuchanych viac nez 20% farby. Ak tento priechod nie je oznaceny zvislou znackou, tak je neplatny a neexistuje
17. marec 2014

Fofo

trochu Vás vyvediem z omylu, nie každý priechod musí mať aj zvislú značku, je pravda, že keď je viac ako isté % zodraté vyznačenie, tak sa považuje za neplatné, ale tu ide o to poukázať kompetentným, aby to dali do stavu, ktorý si to vyžaduje, jasne z foto vyplýva, že tá zebra je tam nutná.
18. marec 2014

Vlado

Ja viem, ze vela priechodov nema zvisle znacky. Obcas sem aj poslem podnet ohladom priechodov, ktorym chyba znacka (treba povedat, ze zatial vsetky znacky doplnili). Podla mna priechod so zebrou bez zvislej znacky nema vyznam, lebo v noci za daza zebru nevidiet z dostatocnej vzdialenosti a v snehu uz vobec nie.
Chcel som tym povedat, ze zebra z fotky je neplatna a kedze tam zrejme chyba aj zvisla znacka, tak cely priechod je neplatny.
20. máj 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnet bol odoslaný oddeleniu správy komunikácií, ktoré preverí situáciu a podľa finančných možností rozpočtu zabezpečí obnovu dopravného značenia.

Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie marketingu a vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
06. júl 2014

Peter

hlavne platiť za posypový materiál počas zimnej údržby a za pohotovosť 100 tisíce eur problém nebol
09. november 2014

Peter

dodnes sa s tým nič nerobí :(
19. november 2014

Monika

Tieto prechody nie sú vidieť a nie je tam žiadne dopravné značenie. AUTÁ TAM PRAIDELNE PORUŠUJÚ RÝCHLOSŤ a ohrozujú chodcov, o ktorých si šoféri myslia, že chodci nie sú na prechode. Bežne chodia z Terna mamičky s deťmi a starí ľudia a musia uskakovať pred autami. DNES, môj syn ledva uhol autu, ktoré sa neho vyrútilo v rýchlosti 40 km/hod, "na prechode" má udretú ruku a vodič na aute zarazené spätné zrkadlo. Za ním stála mamička s kočíkom !!!!! Poprosím vyriešiť tento problém !
19. november 2014

Monika

Tieto prechody nie sú vidieť a nie je tam žiadne dopravné značenie. AUTÁ TAM PRAVIDELNE PORUŠUJÚ RÝCHLOSŤ a ohrozujú chodcov, o ktorých si šoféri myslia, že chodci nie sú na priechode. Bežne chodia z Terna mamičky s deťmi a starí ľudia a musia uskakovať pred autami. DNES, môj syn ledva uhol autu, ktoré sa neho vyrútilo v rýchlosti 40 km/hod, "na priechode" má udretú ruku a vodič na aute zarazené spätné zrkadlo. Za ním stála mamička s kočíkom !!!!! Poprosím vyriešiť tento problém.
19. november 2014

Monika

Ďakujem za vyrozumenie, ale jedná sa o prerušenie chodníka a následné pokračovanie chodníka. Preto dúfam, v prednostné riešenie tejto situácie!
Tento problém si vyžaduje obnoviť zebru a osadiť dopravné značenie. Verím, že sa peniaze v rozpočte nájdu.
30. september 2015

Peter

asi skôr by tento prechod pre chodcov nastriekali ľudia zo Zelenej hliadky ako Hl. mesto SR, došlo k zmene vedenia pred rokom, ale výsledky žiadne
05. október 2015

Peter

bolo by dobré preposlať tento podnet ešte raz, je vidno, že supermarket bez zbytočných prieťahov dal obnoviť priechody vedúce k jeho prevádzke, len mesto akosi na svojho obcana zabúda často ... ten priechod je naozaj nutný aby aj starší ľudia a rodičia s deťmi mohli bezpečne prejsť na zastávku MHD, prípadne do supermarketu.
14. august 2016

Peter

poprosím tým pánom z Magistrátu preposlat nanovo asi zabudli na to. Hádam im zostane trochu farby na jeden prechod pre chodcov, ktorý je dôležitý.
15. august 2016

Monika Jančíková

Prečo sa to ešte neurobilo ?
16. august 2016

Martin Balik

Vymazaný prechod pre chodcov pri Terne

Prechod pre chodcov pri Terne a CSPHM Slovnaft (smerom k zastavke Jiraskova) nie je viditelny pre auta. Chodci ho vsak vidia. Bolo by ho treba znovu vyznacit.
29. november 2016

Peter

krásne prebudovali križovatku Smolenicka Pajštúnska a Bratská aj nakreslili nové čiary, priechody pre chodcov a tento jeden nevedia pomaly ani raz za tri roky obnoviť?
26. apríl 2018

Orangutan

prechod pre chodcov doteraz nikde !!!
26. apríl 2018

Peter

Tak nedávno vykonávali páni pri Petržalskej tržnici nové dopravné značenie, konkrétne priechody pre nevidiacich chodcov, tak som ich oslovil ci by nebolo možné nastriekať aj jeden na toto miesto, kde je aj osadená závislá dopr. značka. Bol som odkázaný na manažéra tržnice, s ktorým som sa porozprával a on sám mal záujem to riešiť, len narazil na problém, keď zistil že pozemok patrí spol. Slovnaft, a. s. a vyslovene si nepriali, aby boli vykonávané akékoľvek práce na ich majetku. Je tam ešte aj pekný výtlk. Skúsiť to riešiť cez mestskú časť nech na nich zatlačí.
22. september 2018

Peter

Neuveriteľné po 4 a ½ roku to šlo, riadne vyznačený prechod, konečne...
27. október 2018

Peter

po veľmi dlhej dobe, ale predsa

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania