Trnavská cesta-Cesty-iné

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Martin Martinka 06. novembra 2019

Dobry deň, chcem sa spytať keďže pozemok je mestskej časti Ružinov, ako sa dostať na parkovisko na Trnavskej ceste ktoré je na obrázku. Lebo okolo celej haly Pasienky a okolia ak toho parkoviska pribudli velke kamene a na parkovisko sa dá ísť iba z cesty kde je výjazd. Dalo sa do prenájmu dákemu súkromníkovi alebo tam bude dáka výstavba alebo ich tam dal niekto nelegálne a budú odstránené? Nieje tam takáto kategória tak snáď som dal najbližšiu k problému. Za skorú odpoveď ďakujem.

07. november 2019

Roman

Trnavská cesta-Cesty-iné

dobry den, chcem sa spytat na legalnost ulozenia tychto balvanov na cestnu komunikaciu v asi sprave mesta (minimalne je vlastnikom pozemku). pripadne za zaklade akeho pravneho vztahu toto magistrat povolil, ked tu basni o parkovacej politike.

ked uz na seba takto upozornili, tak sa zaroven chcepm kompetentnych spytat, ake su "pravne paky" donutit majitela pozemku (TESAKO, a.s.), aby opravil prilahlu verejnu cestnu komunikaciu na svojom pozemku, pretoze je v dezolatnom stave...

dakujem, za asap riesenie
07. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá. S odpoveďou Vás budeme kontaktovať.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
07. november 2019

Martin Martinka

jedine co z toho vychadza je vytlacenie aut na vedlajsie platene parkovisko nehovoriac ze na to zatarasene parkovisko autami sa da ist iba do zakazu odbocenia
31. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mrzí nás, že sme tento podnet ešte nevyriešili. O vyjadrenie sme požiadali kompetentné oddelenie.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania