Chaos pri zjazde z Prístavného mosta

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Anonymný užívateľ 14. marca 2014

Tento úsek cesty, ktorý bol kritizovaný aj v médiach, je doteraz zmätočný a vodičov dezorientuje.
So súvislej stredovej čiary ste urobili, že akože prerušovanú, avšak použili ste nevyhovujúcu techniku akéhosi obrúsenia. A práve preto toto tzv. vodorovné dopravné značenie stále pôsobí ako plná čiara a mnoho vodičov mätie.
Chcem "Vás" v mene všetkých vodičov požiadať, aby ste uvedené vodorovné dopravné značenie zrealizovali v súlade s normou.

15. marec 2014

Roman

Ten usek je skutocne priserny a ta "akoze prerusovana" ciara nie je dostatocne dlha. Vodic v pravom jazdnom pruhu, ktory prichadza z Pristavneho mosta je obmedzovany vozidlami, ktore sa napajaju z mosta Apollo. V tom useku je stale plna ciara a tak vodic nemoze prejst do laveho jazdneho pruhu, musi brzdit a davat pozor na vozidla, ktore sa castokrat bezohladne natlacaju do jeho jazdnej drahy bez toho, aby davali prednost vozdilam, prichadzajucim z Pristavneho mosta. Je to hotovy dopravny galimatias a ten, kto ten usek takto vyriesil zrejme nebol nikdy vodic, pripadne mal IQ na urovni oligofrenika.
15. marec 2014

Martin

Je to alibisticke riesenie, ktore vsak nic neriesi. Vodici, ktori vidia "hrozbu" vozidiel prichadzajucich od mosta Apollo nevedia, prave kvoli tejto diletantskej stredovej ciare, ci mozu prejst do laveho pruhu. A potom je uz neskoro. Je jar, tak zoberte bielu farbu a napravte to, co ste zbabrali.
07. apríl 2014

J. Cucz

Stále tu nie je jasné, či to má byť plná čiara, alebo prerušovaná?!
07. jún 2014

Rakovsky

Tato stredova ciara vyzera ako "Ani ryba, ani rak".
Bud je namalujte nanovo ako neprerusovanu, alebo z nej urobte prerusovanu.
Dakujeme realizaciu v zrychlenom konani.
08. jún 2014

I. Nechapavý

Je to naozaj taký problém namalovať 150 metrov stredovej čiary tak, aby bol jej význam jednoznačný?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania