Karadžičova-Cesty a chodníky-iné


Vyriešený
meno
Juraj Stodolák 09. novembra 2019

Takto ma podla niekoho vyzerať verejný priestor v "modernom" európskom meste?? Ja si tu viem skôr predstaviť alej pre chodcov so zelenou, lavičkami a zahonmi kvetov.

10. november 2019

Jerome

a ako sa tam dostali?? a co ten karavan?
MsP je slepa...
11. november 2019

Xxx

Vy budete zrejme rezident kedze sa takto odborne vyjadrujete k parkovaniu v tejto lokalite, 1. rade pri prerabke by tam mali urcity pocet miest zachovat a riadne vyznacit tabulov pre rezidentov
11. november 2019

Jerome

Karadžičova miestna komunikácia 1. triedy (spravuje magistrát)
ano, pre rezidentov by parkovanie malo byt vyznacene
11. november 2019

Jerome

vidim Poliaka, DS....
11. november 2019

Peter Oravec

Typický príklad úzkej bratislavskej ulice, na ktorej sa nedá urobiť cesta, parkovacie miesta, chodník a segregovaná cyklotrasa. Ach tie úbohé úzke bratislavské ulice...
15. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

posielame podnet na Mestskú políciu. Bohužiaľ tá zatiaľ kvôli zákonu nemôže uplatňovať objektívnu zodpovednosť a preto môže pokutovať zle stojace vozidlá len osobne na mieste. Uvedomujeme si, že to je absolútne zbytočné a míňa to naše kapacity a prostriedky a aj preto náš pán primátor začal pracovať na zmene zákona o obecnej polícií aj v spolupráci s Ministerstvom vnútra, ktoré mu v tomto prisľúbilo podporu. Reálna situácia je táka že do volieb sa pripraví návrh zákona a následne o ňom bude rozhodovať parlament už v novom zložení. Poprosíme vás preto aby ste v prípade možnosti okamžite volali na linku 159, aby policajti mohli prísť a na mieste podnet vyriešiť. Momentálne máme spustenú aj kampaň na nábor nových mestských policajtov a policajtiek, aby kapacity umožňovali začať vymáhať zákon v uliciach Bratislavy k spokojnosti všetkých občanov a občianiek. Mrzí nás zbytočná zastaranosť možností riešenia tejto situácie, avšak už usilovne pracujeme na riešení.

PS: v prípade, že niekto z Vášho okolia má záujem, môžete pokojne odporučiť: http://www.budpolicajt.sk/

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
15. november 2019

Peter Oravec

Pán Stodolák,
odpoveď z magistrátu poažujete za odpoveď k Vášmu podnetu? Lebo ja mám pocit, že podnet bol o niečom inom...
S pozdravom.
15. november 2019

Juraj Stodolák

Dobry deň, ďakujem za odpoveď a info k problematickému parkovaniu na uvedenej ulici. Môj podnet však bol širšieho charakteru. Pýtal som sa, ci neplánujete rozsiahlejšiu plnohodnotnú úpravu tohto priestoru, nie len pokutovanie zlého parkovania.
13. január 2020

Peter Oravec

... a ostalo hlboké ticho....
Pán Stodolák, za roky mojej prítomnosti na portáli OPS som vypozoroval, že ak chcem, aby samospráva reagovala na aktualizáciu, tak musím pekne poporosiť admina OPS, aby poslal moju aktualizáciu samospráve, a ideálne je pridať aj fotografiu aktuálneho stavu, aby si admin OPS moju prosbu všimol.
Ale pls nehovorte adminovi o mne nič, nemá ma rád...
29. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe Vašich podnetov týkajúcich sa opakovaných problémov na ul. Karadžičova boli pri prijaté opatrenia na pravidelný výkon kontrol v tomto úseku za účelom eliminovania týchto nedostatkov. K Vašej požiadavke týkajúcej sa výsadby zelene sa nevieme vyjadriť.
Ďakujeme za podnet.
30. január 2020

Anonymný užívateľ

Ja mám zase takú skúsenosť, že keď pošlem link podnetu priamo na kontaktné oddelenia MÚ, či magistrát, tak ostane hlboké elektronické ticho!
A je nepochopiteľné, že na MÚ a magistráte doteraz nemajú notifikácie o prijatí e-mailov aj s prideleným registračným číslom/kódom!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania