Špitálska-chodník-poškodená dlažba

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení

dobry den stare mesto alebo magistrat, nam obyvatelom to je jedno kto to ma na starosti. serizone ste dali do stareho mesta na miesto kde ma byt dlazba, asfalt? je to absolutna katastrofa a hanba. verim ze na to nepotrebujete vyhlasit architektonicku sutaz. velmi ma mrzi ze za posledny rok od zmeny vedenia mesto neopravilo a nevymenilo dlazbu nikde a hadam ani nevysadilo strom az na par v kvetinacoch.

12. november 2019

Jerome

toto je ako monokel na oku, sialene!
12. november 2019

Jerome

Špitálska miestna komunikácia 2. triedy (spravuje magistrát)
12. november 2019

Jerome

či aj chodnik ---vedia oni samy
13. november 2019

Floralys

niekde na internete som cital ze islo o opravu a spravca sieti to uviedol iba do povodneho stavu. cize neslo o prerabku magistratu. zaujimalo by ma vsak ci to takto bude 20 rokov alebo sa to v priebehu buduceho roka zmeni na dlazbu? tak ako to robil starosta stevcik. je mi zaroven dost luto ze starostka za rok neurobila v meste nic vizualne a oku lahodiace vo verejnom priestranstve. teda okrem povolenia vstupu aut na zidovsku 🤷‍♂️
13. november 2019

Jerome

Floralys,

odpovedat by mal Magistrat /prip.aj Stare Mesto/

Suhlasime s Vami,aj nase okolie,a sme sklamani,necinnostou p.starostky...za rok vidime dalsi upadok stareho Mesta...
15. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
09. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
k podnetu uvádza oddelenie správy komunikácií nasledovné stanovisko.

Výmena asfaltových povrchov za dlažbu v Starom Meste je náročné, technicky, kvôli následnému zatekaniu dažďovej vody do starých budov,Architektonicky je nutné spracovať a odsúhlasiť typ dlažby formou projektu a rovnako aj finančne keďže pokládka dlažby oproti asfaltu je niekoľkonásobne drahšia .
Špitálska ulica, na ktorú poukazujete sa neopravovala. Bola to rozkopávka Západoslovenských elektrární, kde zo zákona musia uviesť komunikáciu do pôvodného stavu a teda nemôžeme od nich požadovať akúkoľvek dlažbu.
Napriek tomu sa vysúťažila firma na spracovanie projektu Kamenného námestia a Námestia SNP. Tento projekt sa má začať realizovať na jeseň roku 2020.
Postupne sa bude Mesto zaoberať aj ďalšími ulicami.

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
09. jún 2020

Floralys

dobry den , v zahranici maju urcite tiez starsie domy a tiez dlazbu. z Vasej odpovede nemam nic. vyhovorky a potom ze sa tomu budete venovat postupne. keby vam vsetko netrvalo roky, tak by tomu clovek mozno veril. 🤷‍♂️ na odpoved som cakal takmer rok a to bola len prazdna odpoved s info ktore viem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania