Studenohorská-detské ihrisko-potrebná údržba

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Lamač

Vyriešený
meno
jan mazak 10. novembra 2019

Po okrajoch ohradeneho ihriska je mnozstvo hnijuceho listia, bolo by vhodne presunut ho, nech sa rozklada dakde pod stromami.

Nedaleke lavicky zufalo potrebuju novy nater. (Pisal som to uradu uz pred viac ako rokom a nic, akurat co opadali dalsie kusy farby.)

14. november 2019

Odpoveď samosprávy

Vážený pán Mazák,
dovoľte nám poďakovať sa za oba Vaše postrehy. Bezodkladne po Vašom oznámení, prostredníctvom správcu detských ihrísk, sme odstránili hnijúce lístie na detskom ihrisku na Studenohorskej ulici.
Správca detských ihrísk, na základe poverenia MČ Bratislava – Lamač, v rámci údržby detských ihrísk, priebežne robí obhliadku detských ihrísk, nahlasuje nedostatky a neodkladne odstraňuje tie, ktoré sú ihneď riešiteľné a samozrejme prípady havarijných situácií. Ostatné záležitosti rieši MČ BA Lamač postupne, v zmysle prideleného finančného rozpočtu na daný rok na tento účel.
MČ Bratislava - Lamač eviduje potrebu komplexne riešiť situáciu na detských ihriskách a aktuálne prehodnocuje technický stav mobiliáru a potrebu čiastočnej, či úplnej obnovy jednotlivých prvkov, v súvislosti s finančným rozpočtom na budúci rok.
Vážime si Vaše prínosné postrehy, určite ich zoberieme do úvahy pri komplexnom posudzovaní riešenia nedostatkov na detských ihriskách a ďakujeme Vám za spoluprácu.

Hrdličková
Miestny úrad MČ Lamač
Referát prevádzky škôl
09. september 2020

Jan

Listie naozaj zmizlo, ale co tie lavicky? Nejaky pokrok? Ak to takto pojde dalej, drevo sa za chvilu rozpadne a bude to treba riesit este komplexnejsie uplnou vymenou.
05. máj 2021

Hayduke

Hotovo. Lavičky boli opravené a nanovo natreté.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania