Pri mlyne-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: Národná diaľničná spoločnosť

Neriešený

dobry den, je mozne v tejto casti vybudovat dva pruhy az po metro? d4/r7 nebude hotova predpokladam ani do roku 2030. podme teda prosim hladat mozne riesenia na ciastocne zlepsenie dopravnej situacie prosim. staci mi jednoducha odpoved. Da sa/ neda sa. ak sa da, tak kedy? Nam obcanom je jedno kto to zrealizuje, dolezite je kedy. dakujem

19. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali Sekciu dopravy. To sa vyjadrí, či sa dá alebo nedá. V prípade, že sa to bude dať a ešte sa s tým nezačalo tak prosíme o trpezlivosť, keďže treba zistiť, kto vlastní pozemky pri tejto ceste a následne začať rokovania o ich odkúpení s majiteľmi v prípade, že majiteľom nebude mesto.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
19. november 2019

Floralys

toto je jeden z najkritickejsich usekov v bratislave. denne obmedzuje a obera o cas tisice vasich obyvatelov. a vy mi odpisete ze preverite ci je moznost cestu rozsirit a nasledne komu patria pozemky? prepacte, za takuto odpoved by som sa hanbil. vy ste mali davno vediet koho su pozemky, ci sa da cesta rozsirit, kedy sa planuje rozsirenie a odpoved mala byt kedy sa uz len zrealizuje. 🤷‍♂️ velmi ma hnevaju tieto odpovede bez zaujmu a vobec nezaujem mesta, bsk a obci riesit problemy.
21. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,



NDS v súčasnosti zabezpečuje projektovú prípravu rozšírenia cesty I/61 (tzv. starej Seneckej) od ulice pri Mlyne až po Senec. Predpoklad začiatku realizácie, ak budú zabezpečené finančné prostriedky, je prelom rokov 2024/2025.



S úctou



Tím NDS
21. november 2019

Floralys

dobry den, prelom zaciatku 2024/2025 ak budu financne prostriedky. cize mozno aj 2027/2028. pri tempe akom staviate na sr je odhadovane ukoncenie 2032/2036. je to tak kriticka situacia ze toto mal by urgentny projekt na ktory sa peniaze najdu urcite a nie "ak sa najdu". zaroven vcera bolo neskoro, nie 2024 (ani pri optimistickom zmyslani tomu neverim) dalo by sa pred rokom 2024 naplanovat nejake kroky zvane "quick wins"? aspon ciastocne rozsirenie po metro? resp. myslim ze by sa dalo, skor by som sa opytal mate zaujem podniknut tieto kroky? dakujem pekne za odpoved
26. november 2019

Tomáš

nonsens čo sa tu deje za naše dane... 2025 len financie, kým pastavia ten pár metrový úsek bude aj 2040 😂🤦🏻‍♂️

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania