Zvolenská-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Jana Cervenakova 19. novembra 2019

Dobry den,
chcela by som upozorniť na zamedzenie prechodu pre chodcov z dôvodu zlegalizovania parkovacich miest v križovatke Zvolenská a Liptovská ul. Nie je možné prejsť s kočíkom, vozíkom, bicyklom alebo ako chodec na druhú stranu križovatky.
Ďakujem za pochopenie
Jana

20. november 2019

Xxx

V tej lokalite chybaju prechody vseobecne a navyse sa v obojsmernej ceste parkuje tak ze je prejazdny iba jeden jazdny pruh cele zle...
20. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

k predmetnému sa kladne vyjadril správca miestnej komunikácie, t.j. mestská časť Bratislava-Ružinov ako aj príslušný dopravný inšpektorát, ktorý vykonáva pôsobnosť štátneho orgánu bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky. Krajský dopravný inšpektorát ako aj ostatné správne orgány vyhodnotili projekt parkovacích miest za bezpečný.
Po obhliadke križovatky ulíc Liptovská – Zvolenská, bude doplnené vodorovné dopravné značenie V12B – zákaz zastavenia v mieste hraníc križovatky.
Týmto sa spolu s regulovaným parkovaním vytvorí priestor pre plynulý prejazd predmetným úsekom ako pre osobné vozidlá, tak aj pre vozidlá spoločnosti OLO.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
25. november 2019

Jana Cervenakova

Dobry den, velmi pekne dakujem za odpoved. No na moj podnet som nedostala odpoved. Prosim ako bude rieseny prechod cez tuto krizovatku pre chodcov, mamicky s kocikmi, invalidnych dochodcov s vozikmi. Aktualne su nuteni prechadzat cez travnik. Zaroven chceme poziadat o instalaciu dopravnych znaciek s vyznacenim prikazaneho smeru, nakolko zrusenim povodnej krizovatky dochadza k fatalnym pochybeniam vodicov, ktori odbacaju z Liptovskej na Zvolensku do protismeru. Dakujem
15. december 2019

Zasa Kaka

To nemyslite vazne "Krajský dopravný inšpektorát ako aj ostatné správne orgány vyhodnotili projekt parkovacích miest za bezpečný" ???!!!! Presne ako pisala pani Cervenakova, vsak tam chybaju znacky !!!! Toto je totalna neschopnost ludi, ktori uzavru krizovatku a neupravia dopravne znacenie. Vsak sa tam chodte pozriet, ked idem z Liptovskej na Zvolensku, je tam iba znacka DAJ PREDNOST V JAZDE a preto mozem odbocit do prava alebo do lava, cize do lava pojdem do protismeru. Volal som uz pred cca 3.tyzdnami aj na Miestny urad, ale nikto doteraz nic neurobil. Pozdravyjem kompetentnych, mozno sa zobudite, az ked sa tam nieco nestane.
18. február 2020

Obyvatel

Dnes vyzerá sľúbené vodorovné značenie. Ako niekoľko ročné.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania