Tbiliská-Mestský mobiliár-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený

prosim o zabezpecenie toaletneho papiera a susica na ruky na toaletach zdravotneho strediska Tbiliska. V roku 2019 to povazujem za zakladny standard. Dakujem za pacientov.

19. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
toaletný papier by sme tam mali radi, býval tam aj v minulosti, avšak po skúsenostiach, že nevydrží dlhšie ako 30 minút (vrátane uzamykateľných) sme boli nútení ho zrušiť. Čo sa týka sušiča na ruky, momentálne inštalácia nie je vo finančných možnostiach mestskej časti, keďže by bolo potrebné zariadiť aj nové rozvody vo všetkých WC. Budeme však nato myslieť do budúcnosti.

Martin Zajaček, vedúci odd. správy budov
20. november 2019

Viera S.

takze v raci na stredisku ostavame v 19 tom storoci, lebo tu mame dalsieho "neda sa" uradnika. riesenie podnetu level socik.
20. november 2019

Erik M

pani Viera, čo by ste navrhovali aby sa nevyhadzovali tisíce za papier ktorý bude beztak neustále kradnutý? určite sú potreby kde budú financie použité efektívnejšie
20. november 2019

Viera S.

Ja nie som platena ani nemam v pracovnej naplni hladat ako sa to da (i ked chapem ze tie platy nie su zazrak). Nie je to predsa jedine verejne wc na svete, takze ak to ide na inych weckach, na pumpach, v shopping centrach, netvarme sa, ze Racania su vsetci uplne najvacsi zlodeji a preto sa to prave TU neda. Jasne, ze su aj dolezitejsie veci. Napriklad zdravie vsak. A to zacina hygienou - aj na verejnych wc.
20. november 2019

Viera S.

toaleta magistratu, odd. miestnych dani #dasato
20. november 2019

Erik M

WC určené pre verejnosť je na magistráte za poplatok..
20. november 2019

Viera S.

Erik M. prosim citajte pozornejsie. magistrat, odd miestnych dani. Neplati sa nic.
20. november 2019

Viera S.

klientske centrum tomasikova #dasato
12. november 2020

Odpoveď samosprávy

Ospravedlňujeme sa za negatívnu skúsenosť s návštevou WC v našom Zdravotnom stredisku.

Kolegovia z Oddelenia vnútornej správy pravidelne dopĺňajú toaletný papier na predmetné toalety, ale môže sa stať, že bol odcudzený a tak k dispozícií nie je.

V prípade, že sa opäť stretnete s chýbajúcim toaletným papierom na niektorom z WC v Zdravotnom stredisku, tak nás neváhajte kontaktovať priamo na [email protected]

Operatívne zabezpečíme doplnenie toaletného papiera.

Mgr. Matúš Čupka, vedúci oddelenia životného prostredia a dopravy MÚ Bratislava - Rača

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania