Dulovo námestie-znečisťovanie-pôdy

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Maria 21. novembra 2019

Dobry den,

poprosim Vas dajte aspon na Dulovo namestie na travnate plochy pri mostiku drevenom cedulu zakaz vencenia psov, mame male dieta a psickari si z kazdej travnatej plochy v okoli robia zachod pre psov a vykaly nezbieraju...dieta potom zbiera hovienka a slape so nich obzvlast takto na jesen. Tieto zakazy by neboli zle aj vo vnutroblokoch s detskymi ihriskami paralelne s Kosickou ulicou (Tekovska, Kosicka). Dakujeme.

23. november 2019

Luboš Šmidák

Presne. Naše decká musia robiť “cokoskusky”, minule totiž stúpil do takého prekvapenia syn a v aute sme sa skoro dovracali. Chce ti pokuty a označenia.
25. november 2019

Haky

To chce občas aj rozdať nejake pokuty takým, čo po svojich psoch nezbierajú. Keď idete zbierať po svojom psovi, stúpnete do cudzieho. Niekedy si trúfnem povedať takému "psíčkárovi" aby si to láskavo pozbieral. Ale to musím ísť so svojím velkým psom, aby si na mňa netrúfol. A všimli ste si, že často nezbierajú dôchodcovia a tí, co majú malé rasy? Myslia si, ze ho**no od čivavy smrdí na topánke menej? Respektive prečo si kupuju psa, ked sa nemozu kvoli zdravotnym problemom zohnut, aby po nom upratali? My aj v tme chodime s baterkou, aby zostalo čisto. A mate pravdu, pes na ihrisku nema co robit. Treba viac vybehov - oddelit psie aj detske ibriská.
26. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

preveríme situáciu a budeme Vás informovať.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
26. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

osadenie tabuľky "zákaz znečisťovania" a "zákaz venčenia" bolo zadané nášmu dodávateľovi.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania