Pri Hrubej lúke-semafor-nefunkčný

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Danka 27. novembra 2019

Prosím Vás, kedy sa spustí do prevádzky semafor na križovatke Saratovská-Pri Hrubej lúke? Je tam veľká premávka, autá jazdia vysokou rýchlosťou v obidvoch smeroch, vzniká tam nebezpečenstvo stretu vozidiel. Ďakujem.

28. november 2019

Michal

V pripade tejto oblasti treba dobudovat aj chodnik na opacnej strane Saratovskej ulice. Chyba pesie prepojeniepre obyvatelov ulic K. Bendovej a M. Granca k Tescu, tiez je to blizsie pre bocnu zastavku Pri krizi. Takze dnes je tu vychodeny travnik. Treba dobudovat aj prechod pre chodcov. Tento podnet som pisal mestskej casti na facebook a pisali, ze sa tym budu zaoberat. Posun zatial ziaden.
29. november 2019

Odpoveď samosprávy

Komunikácia je v správe magistrátu, podnet im preposielame na vyjadrenie.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ BA-Dúbravka
29. november 2019

Obcan_z_BA

tato oblast bola dlhe roky v podstate "neobyvana" takze v ramci magistratu sa na nu aj tak prihliadalo, kazdopadne v poslednej dekade vdaka prudkej vystavbe sa tato oblast dost zmenila a tak by uz aj magistrat mal vo veci konat. Napr. by bolo dobre dat do poriadku celu cestnu komunikaciu od urovne Dubrawa az po krizovatku Agatova-Saratovska.
29. november 2019

Michal

To je presne ten problem dnesnej dobe a velky kontrast s minulostou, ze sa povoli vystavba kdekolvek, ale uz bez potrebnej infrastruktury, teda absentuju chodniky, verejna zelen, MHD, osvetlenie. Logika by mala byt opacna predtym, nez sa developerom dovoli vystavba. V tejto zone je pohyb pesi doslova utrpenim, pritom tu je krasne a ma to velky potencial
29. november 2019

Obcan_z_BA

Ano ale problem je, ze uz vela peknych miest v podstate a nie len v Dubravke nie je, teda ak nechceme aby nam vyrubali kvoli vystavbe les co sa uz vlastne stalo pri stavbe objektu Villa Rustica. Takto zial ostavaju len miesta kde boli volakedy mociare, pripadne miesta pre odpad akeholkolevek druhu ci uz biologickeho ale aj chemickeho, dalej velmi popularne miesta pri zeleznicnej trati, pripadne pri dialnici atd....
04. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
27. marec 2020

Danica Dlhá

Pri Hrubej lúke-semafor-nefunkčný

Dobrý deň, dňa 27.11.2019 som nahlásila podnet "Prosím Vás, kedy sa spustí do prevádzky semafor na križovatke Saratovská-Pri Hrubej lúke? Je tam veľká premávka, autá jazdia vysokou rýchlosťou v obidvoch smeroch, vzniká tam nebezpečenstvo stretu vozidiel. Ďakujem.". Do dnešného dňa nie je môj podnet vybavený. Je to v poriadku, že reakcia magistrátu trvá tak dlho? Ďakujem.
27. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

o vašom podnete sme opätovne informovali oddelenie správy komunikácií a požiadali o stanovisko.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
09. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
k podnetu uvádza oddelenie správy komunikácií nasledovné stanovisko.

Predmetnú križovatku investor nedokončil. Z tohto dôvodu nemohlo do dnešného dňa mesto križovatku prevziať do správy a ani do majetku mesta.

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
26. marec 2021

Danka

Toto je prirodzený dôsledok.
10. máj 2021

Danka

Ďalšia nehoda vďaka nefunkčnému semaforu.
10. máj 2021

Alena

Prečo netlačíte na investora a nedáte mu pevný termín, dokedy to má dokončiť a spustiť do prevádzky? Koľko nehôd sa tu ešte musí stať aby sa to pohlo? Dokedy budeme čakať?
14. máj 2021

Odkaz pre starostu

Podnet bol odoslaný Hlavnému mestu SR Bratislava,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.