Einsteinova - nasadenie stĺpikov

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Zuzana Zatkova 29. novembra 2019

Zjazd z Petrzalky od Ekonomicke univerzity na Einsteinovu je velmi nebezpecny. Dava sa prednost autam z pristavneho mosta. Bohuzial vodici prichadzajuci z mosta Apollo nerespektuju plnu ciaru a prechadzaju do laveho pruhu co sposobuje velke nebezpecie pre soferov pripajajucich sa na tuto cestu zlava. Prosim o nasadenie stlpikov, ktore by zabranili prechadzaniu cez plnu ciaru pri zjazde z Mosta Apollo. Dakujem, S pozdravom Zatkova

04. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
14. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Oddelenie dopravného inžinierstva k podnetu uviedlo nasledovné stanovisko:

Umiestnenie stĺpikov do pozdĺžnej súvislej čiary na komunikácii nie je možné. Domnievame sa preto, že podnet bol zamýšľaný ako žiadosť o inštaláciu pevnej zábrany, aby vodiči rešpektovali „plnú čiaru“. Problém sme konzultovali s Krajským dopravným inšpektorátom (KDI), ktorý nesúhlasí s umiestnením zábran, ale požaduje zmenu v riešení vedenia jazdných pruhov v smere od Prístavného mostu. Preto oddelenie dopravného inžinierstva pripraví projekt zmeny dopravného značenia. Po vydaní záväzného stanoviska KDI na tento projekt a určenia Okresným úradom bude môcť zrealizovať zmenu.

S pozdravom,

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
05. január 2023

Martin Uváček

Ako prebieha zmena dopravného značenia?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania