Záporožská - chýbajúci priechod pre chodcov cez cyklotrasu

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení

Pri krizovani chodnika a cyklocesty chyba priechod, chidci si ani nemusia uvedomit, ze vchadzaju do cyklocesty a dochadza ku koliznym situaciam.

20. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
21. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

oddelenie dopravného inžinierstva po zvážení situácie so zohľadnením všetkých okolností nepovažuje vyznačenie priechodu pre chodcov cez cestičku pre cyklistov v tomto mieste za potrebné. Pre upozornenie chodcov na križovanie cyklotrasy bude postačujúce jej vyznačenie vodorovným dopravným značením - Cyklistické smerové šípky s piktogramom bicykla (V8a). Pripravenie projektu dopravného značenia zaraďujeme do zoznamu úloh na spracovanie.
Po dokončení bude projekt prerokovaný a následne predložený na schválenie Krajskému dopravnému inšpektorátu v Operatívnej komisii pre určovanie dopravných značiek a dopravných zariadení. Po schválení a určení projektu príslušným cestným správnym orgánom zabezpečí realizáciu správca komunikácie. Ďakujeme za podnet - aj vďaka Vám robíme naše mesto krajším a bezpečnejším.

S pozdravom,

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania