Trenčianska-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Uzavretý

Chýbajúce kamery. Dnes 30.11.2019 mi z Trenčianskej 9 ukradli zamknutý bicykel. Po otázke privolanej policajnej hliadke ohľadom existencie kamier na Trenčianskej ulici mi policajti oznámili, že na Trenčianskej žiadne kamery nie sú a na Košickej už pol roka nefungujú. V dnešnej dobe nemať žiadne kamery v uliciach je nemilé prekvapenie.

02. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

preveríme situáciu a budeme Vás informovať.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
03. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mestská časť Bratislava-Ružinov neeviduje v majetku bytový dom Trenčianska 9, uvedený bytový dom bol mestskou časťou Bratislava- Ružinov v roku 2012 odpredaný vlastníkom bytov a nebytových priestorov.
Kamerový systém v Ružinove zabezpečuje podľa nám dostupných informácií 11 kamier, ktoré monitorujú hlavne verejné priestranstvá a frekventované miesta, kde bývajú najčastejšie priestupky. V poslednom období boli kamery nainštalované na Palkovičovej ulici, Radničnom námestí, Bajkalskej ulici a križovatke Záhradnícka - Svätoplukova. Umiestňovaniu kamier predchádzajú diskusie zástupcov mestskej polície a dotknutých mestských častí.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
03. december 2019

Jozef

Dobrý deň, neočakávam od mestské časti montáž v dome v súkromnom vlastníctve avšak monitorovanie ulíc. Aký je plán rozšírenia monitorovania na ďalšie ulice v Ružinove? Aký je stav funkčnosti kamier na Košickej ulici, kde policajti poukazujú na dlhodobú nefunkčnosť kamier? Ďakujem.
15. marec 2020

Jozef

Uzatvorené bez riešenia?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania