Eisnerova-priechod pre chodcov-zle viditeľný

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Jana Vašková 03. decembra 2019

Miesto je dlhodobo nedostatočne označené. Po zotmení pri jazde v smere od sídliska ku Istrijskej ulici takmer nikdy nevidieť označenie prechod prechodcov, z dôvodu blízko parkujúcich vozidiel. Prechod je dosť frekventovaný a využívaný aj deťmi, keďže v blízkosti je kultúrny dom, kde sa koná veľa krúžkov a programov. Aj pre dospelých je stres ísť tadiaľto, nieto ešte deti a starší ľudia.

03. december 2019

Milan

súhlasím strašne zle vidno ľudí prichádzajúcich na priechod pre chodcov obzvlášť keď tam parkuje dodávka.... je to otázka času kým tam niekoho zrazí auto.
05. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali Oddelenie správy komunikácií.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
05. december 2019

Jana Vašková

Odpoveď preto nepovažujem za postačujúcu, lebo stav je alarmujúci. Na uvedenej hlavnej ulici nie je ani jeden riadne označený a osvetlený priechod pre chodcov. Tento je však naviac mimoriadne zle riešený - mimo pouličných svetiel a povolením parkovania až do tesnej blízkosti, čo spôsobuje ťažkosti ho vidieť vodičom a rovnako spôsobuje ťažkosti chodcom prechádzať. Vystrkovať hlavy spoza zaparkovaných áut a dodávok do vozovky, kde je 50ka je naozaj adrenalín. Vždy by hneď mali byť priechod riadne značené, aby sa predchádzalo kolíziám. Tu sa asi čaká kým to niekto neubrzdí (odhadom tri metre až päť, keď zbadáte človeka za autom).
05. január 2020

MaSa

Namontujte na cestu aj odrazky, toto miesto je veľmi rizikové, keď ľudia aj v tmavom oblečení skočia rovno do cesty. Samospráva by sa mohla pešo poprechádzať...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.