Tematínska - opustená budova pri Draždiaku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Martina 06. decembra 2019

Je to sice na sukromnom pozemku za plotom no roky chodime okolo tohto schratraneho arealu. Teraz na jesen to sice zacali cistit a likvidovat no vyzera ze na tento rok skoncili. tento domcek dokonca nedavno vyhorel a odhalil kolko bordelu tam bolo navlaceneho. A to hned vedla renomovanej sukromnej nemocnice.. zda sa mi odveci aby sme sa na to museli pozerat cestou na drazdiak.

09. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet, o jeho doriešení Vás budeme informovať.
31. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Mestská časť Bratislava-Petržalka vyzvala vlastníka pozemku, spoločnosť V.D.LAKE, a.s., so sídlom Antolská 6, 851 07 Bratislava, na plnenie povinností vyplývajúcich zo Všeobecne záväzného nariadenia č. 2/2014 o dodržiavaní čistoty a poriadku na území mestskej časti. Vlastník pozemku zabezpečil opravu oplotenia areálu a dočasne zamedzil výhľad na pozemok. V súčasnosti prebieha povoľovací proces vo veci odstránenia chátrajúcich stavieb.

Oddelenie životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka
05. september 2020

Martina

Dakujem krasne za odpoved, ano ciastocna naprava bola spravena (plot cez ktory nevidno) ale nie po celom obvode a bezdaci tam byvaju stale a ten bordel je vidno od drazdiaku..aj smrad aj hluk ked tam popijaju na rozpadnutej terase bufetu. Bolo by vhodne doriesit to co najskor.
27. september 2020

Magdalena Mihalikova

Tematínska-neporiadok vo verejnom priestranstve

dobry den, prosim o riesenie problemu s bezdomovcami, nastahovali sa do byvaleho bufetu medzi Medissimom a byvalym hotelom Bonbon (Pressburg), robia tam neporiadok, kopu flias z alkoholu je rozhadzanych po trave, ked sa chceme dostat prechodom na jazero Drazdiak, tak je tam velky smrad z fekalii, ked tam chodievam s detmi, obavam sa roznych nakaz. Su tam uz od zaciatku leta, znama podavala aj podnet na mestsku policiu, no stale problem nikto nevyriesil, malo by sa jednat o sukromny pozemok, dakujem za vybavenie
28. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, podnet sme postúpili pracovníkom Oddelenia sociálnych vecí. O postupe vás budeme informovať.

Dávid Pavlík, Referát komunikácie s verejnosťou MÚ Petržalka
30. august 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe informácie od pracovníka oddelenia sociálnych vecí bol celý areál zbúraný, odpad odvezený. Týkalo sa to aj tohto domčeka. Na tomto pozemku je plánovaná výstavba. Celý areál je oplotený a zakrytý nepriehľadnou látkou.

Dávid Pavlík, Referát komunikácie s verejnosťou MÚ Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania