Šintavská - zdevastovaná časť komunikácie

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Lucia Fekete 15. decembra 2019

Dobry den

Rada by som informovala o neudrzovanej a zdevastovanej casti komukacie medzi cestou a chodnikom na Šintavskej ulici. Po 8 rokoch si kompetentni a zrejme nikto nevsimol v akom stave je cast tejto pozemnej komunikcie vyuzivana na parkovanie.
MC Petrzalka ma dlhodobo neudrzatelne problemi s parkovacimi miestami tak preco sa tento priestor konecne nevyuzije na poriadnu rekonstrukciu parkovacich miest bez blata a kaluz (neverim ze by tato uprava financne zruinovala Petrzalku), zvysil by sa pocet parkovacich miest pre okolite domy a hlavne nevyzeralo by to ako na poli.

Dakujem za riesenie problemu

16. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet, o jeho doriešení Vás budeme informovať.
21. december 2019

MUDr Terézia Horská

Hlavné mesto Bratislava túto komunikáciu zametá a umýva minimálne 2 x do týždňa aj počas dažďa.Upozornujem na to už od konca marca. Magistrát sa tvári,že firma aii ,ktorá vlastne umýva stred cesty nie je zazmluvnena.Naposledy zametali dnes ráno o 7 hod.
21. december 2019

František

Dobrý deň

Na tento problém sa poukazuje minimálne rokov a nikto stav nerieši postačuje tri plne naložené nákladné auta makadamom a je problém vyriešený. Pravdepodobne v danej lokalite nebýva žiadny poslanec, alebo úradník MÚ.
07. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, riešenie daného podnetu je v kompetencii Hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislava, nakoľko pozemok, na ktorom sa nachádza zdevastovaná časť komunikácie, nie je v správe mestskej časti Bratislava-Petržalka.
Kto? Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Oddelenie životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka
10. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
16. september 2020

Lucia Fekete

Dobrý deň ,

Je prosím vo Vašej snahe aby ste vyriešili a dokončili podnet zaslaný mnou v decembri 2019?
Je september 2020 , nič sa nedeje a my sa musíme na tu zanedbanú krajnicu cesty pozerať každý den! Vyzerá to katastrofálne hnus voda blato v ktorom stoja odoarkocane auta. Takto majú vyzerať verejné komunikácie a náš verejný priestor ? Keď už nie hlavné mesto má byt reprezentatívne, a áno aj mestské časti sa do toho rátajú, tak kto už potom? Tento zdĺhavý proces v prospech malých zmien pre občanov je utopia. Chceme tak veľa aby sa cesta vyčistila, nasypala kamenná drť na priestor kaluži a blata a vsetko bude pôsobiť estetickejsie!
20. september 2020

Odkaz pre starostu

Podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
22. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

parkovanie v meste je problém, ktorý si magistrát uvedomuje. Reguláciou a aj nástrojom akým mesto plánuje zlepšiť podmienky statickej dopravy bude pripravovaná parkovacia politika.

Dodávame, že parkovanie na zeleni je zakázané. Ak budete svedkom toho, že vodiči nevhodne parkujú a nedodržiavajú platné dopravné predpisy, prosím Vás hneď kontaktujte políciu na čísle 159. Priestupok môžete nahlásiť aj elektronicky, prostredníctvom formuláru na stránke Ministerstva vnútra SR Prezídia Policajného zboru - http://www.minv.sk/?kontakty-25&kontakt=389&od=2073

Až zavedenie parkovacej politiky a jej prejavenie v praxi určí ďalší postup pri komplexnom riešení tohto podnetu. Snažíme sa však o nejaké riešenie do tej doby. O vyriešení situácie Vás budeme informovať.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
20. august 2022

František

Dobrý deň

Čas ukázal čo zostalo zo zelene kompetentný úradníci (životné prostredie) problém neriešili.
Priestor slúži ako parkovisko pre vozidlá počas dažďoch v blate následne sa znečisťuje komunikácia. Stačí sedliacky rozum naviesť makadam. Možno voľby zdevastovaný priestor vyriešia. Občanom záleží v ako je stave predmetný priestor, čo sa nedá povedať o zodpovedných úradníkoch za tri roky sme sa nikam neposunuli postačoval pinpong.
20. august 2022

Lucia Fekete

Ubehli 3 roky. 3 roky na to aby ste si preposielali komunikaciu medzi VUC,samospravom, magistratom, cestnou spravou a neviem este kym. Nikde ste sa neposunuli, a my sa na tento odpad budeme pozerat este dalsie generacie. Naozaj sa nenajde spolocne riesenie? Sme Petrzalka, najvacsie sidlisko na Slovensku a nedokazeme s jednym kratkym usekom spravit poriadky . Je to hanba. Nemam slov.
21. august 2022

Odkaz pre starostu

Podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
13. október 2022

František

Dobrý deň

K dnešnému dňu 13.10.2022, nebolo prijaté žiadne riešenie. samospráva nemaká.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania