Aktualizovať podnet
Bariérové chodníky

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Bariérové chodníky

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Peter Kulifaj 26. marca 2014

V Devínskej Novej Vsi, na ulici Jána Jonáša, je stále niekoľko chodníkov, ktoré nie sú bez bariér. Fotografie zachytávajú stav od samotného sídliska J.Jonáša až po križovatku smerom na priemyselný park. Zároveň je na tomto úseku jedna časť, kde je chodník prerušený cestou (odbočka na parkovisko pri VW), kde okrem vysokých obrubníkov je problémom chýbajúci tiež priechod pre chodcov.

01. apríl 2014

medick

Niekoľko? Spočítajte koľko ich je bez bariér, asi 10! A k tomu na celej Eisnerovej (od Terna po Lidl, Tesco) je chodník v dezolátnom stave a mamičky s kočíkmi či starší ľudia môžu diery a terénne nerovnosti tak akurát obchádzať po psačími exkrementami posiatom trávniku. Ale vivat starostáááá, Veď hlavne že máme zrekonštruovanú Istrijskú (za stotisíce eúr len vymenili zámkovú dlažbu a osadili preliezku! hoci niekto zabudol na kanalizáciu!!!)
08. apríl 2014

Odpoveď samosprávy

Predmetný chodník nie je v správe Mestskej časti Bratislava- Devínska Nová Ves.
Predmetné chodníky sú v správe Magistrátu a Wolkswagenu.
Odporúčame kontaktovať príslušného správcu chodníka.


OVDŹP MÚ DNV
08. apríl 2014

Lubo Šťastný

čo to kecá OVDŹP MU DNV? všetky chodníky v DNV okrem šiestich (napr. križovatka Istrijská -Eisnerova a Eisnerova - Horova, Eisnerova-Marečka) sú rovnako bariérové a rozpadajú sa obrubníky i dilatačné škáry.
14. apríl 2014

Peter Kulifaj

Ďakujem za vyjadrenie. Napriek tomu, že chodníky sú v kompetencii niekoho iného, bolo by možné v tejto veci napriek tomu konať. Myslím tým, mohla by MČ iniciatívne kontaktovať príslušného správcu chodníka, aby s tým niečo robil. Ďakujem...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania