Parkovanie a blokovanie chodníka

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení
meno
marek 27. marca 2014

Mestská polícia je asi v kamarátskom vzťahu z danými občanmi , stále tie iste auta . Načo mesto dalo robiť , bez bariérove prístupy na chodníky ? Dnes to viem, aby pár jedincov malo kde parkovať . Jeden jedinec ma kebab pizzeriu ten môže parkovať mestská polícia tam jedáva . Niekoľkokrát boli upozorňovaný na daný problém .

27. marec 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
poprosíme o lokalizáciu miesta, keďže v podnete sa uvádza ulica Ružičková,
ale podľa nás sú fotografie zo Svätoplukovej a Kulíškovej ulice.

Tatiana Baáriová
kancelária starostu
27. marec 2014

Stankoviansky

Je to pri Kulíškovej č. 7 - vjazd a výjazd z vnútrobloku. Permanentne sa tu parkuje hlava-nehlava! Jednoznačne tu treba nainštalovať vertikálne zábrany.
27. marec 2014

Horváth

Situacia na tomto mieste ostala bez reakcie kompetentnych!
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/7874/parkovanie-na-bezbarierovom-vstupe-na-chodnik
Zato dnes sa predvadzala mestska policia na Oravskej ulici. Vid. archiv Televizne noviny Markiza na tvnoviny.sk. Treba volat na 159. Sme zvedavi, ako bude reagovat a konat na tomto mieste???
28. marec 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Pri podnetoch podobného charakteru treba volať vždy mestskú políciu, ktorá má zabezpečiť riešene problému pokutovaním alebo osadením " papuče", aby sa problém na mieste neopakoval. Sú lokality, kde pri pravidelnom pokutovaní už vodiči neparkovali na nedovolenom mieste. Preto treba zavolať číslo 159 vždy vtedy, keď sa problém vyskytne. Na to je mestská polícia zriadená. Zároveň sme mestskej polícii váš podnet odovzdali za účelom vykonávania kontrol v danej lokalite. Radi by sme ešte pripomenuli, že mestská časť nie je nadriadeným orgánom mestskej polície, pretože ju zriaďuje hlavné mesto Bratislava.


Tatiana Baáriová, kancelária starostu
28. marec 2014

Kravec

Teraz som p. Plevovi z mestskej polície poslal tento podnet.
Som zvedavý na ich aktivitu.
P.S. Sledujte a píšte, čo v tejto veci robia.
11. apríl 2014

Fero

Nikto nic neriesi, hlavne ze to stalo hodne euro z nasich dani. Parkuje sa na bezbariérových vstupoch na chodníky.Policia mestska sa vyhovara, ze to nie je v ich kompetencii, a statna sa odvolava na mestsku. A kde sa tam pes vyspini, tak to bude prieser, lebo pan majitel auta si zaserie kolesa. A to budete riesit jako porusenie verejného poriadku. Apropo, ta mestska policia nepozna zákony, len sa vozia hore dole po dedine.
11. apríl 2014

Informator

"Sme tu pre Vas"
KAROL HARUŠŤÁK
okrskár MsP - Mlynské Nivy 1
Telefón: 159
+421 902 921 192
www.msp.bratislava.sk
E-mail: [email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania