Holíčska - graffiti na základnej škole

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Jozef Wagner 22. decembra 2019

Fasady zakladnej skoly na Holicskej 50 a prilahle ihriska v areali su znecistene graffitmi. Zaujimalo by ma dokedy sa na tie carbanice maju obyvatelia Petrzalky divat. Staci kupit najlacnejsiu farbu a zatret ich.

22. december 2019

Jozef Wagner

Grafitti na stenach
22. december 2019

Jozef Wagner

Grafitti na stenach (detail)
19. január 2020

Martin

Pán Wagner. Podľa toho ako Vám toto vadí usudzujem že ste starší ročník a pamätáte aj dobu socializmu. Odporúčam Vám teda zorganizovať akciu Z a z vlastných zdrojov kúpiť najlacnejšiu farbu a tieto grafity zamalovat sám. Zistite, že pri takej ploche ani najlacnejšia farba nie je lacná a už nie práca maliara ktorú by trebalo zaplatiť. Teraz keď školstvo nemá peniaze, radšej nech dajú na učebnice a vybavenie školy ako na maľovanie niečoho čo by bolo do dvoch týždňov rovnaké. Iba by ste grafitakom dali nové čisté plátno na ich výtvory.
28. február 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

riaditeľ školy, ktorý okrem iného za stav školy zodpovedá je upovedomený. Jedná sa tu o dlhodobý problém, spojený s vandalizmom na verejnom majetku. Takémuto druhu vandalizmu je takmer nemožné zabrániť a ako pán Martin spomenul, vynakladané financie a úsilie na odstránenie graffitov majú len veľmi krátkodobú účinnosť. Ďalej však budeme pokračovať v hľadaní trvalejších riešení v tejto problematike.
Kto? Referát komunikácie

Jana Ryzá, referát komunikácie MČ Petržalka
24. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnet bol vyriešený.
Kto? Referát komunikácie
Kedy? 2023

Jana Ryzá, referát komunikácie MČ Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania