Majerská-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vrakuňa

Uzavretý
meno
Martina Mížová 27. decembra 2019

Dobrý deň, koncom leta bola opravovaná cesta Majerská Záhrady. Po celej dlžke cesty sa označovali výtlky a trávnaté plochy, ktoré mali byť odstránené. Žiaľ niektoré výtlky sa vôbec neopravili a vplyvom počasia sa ešte omnoho zhoršili a prehlbili. Viď. foto. Cesta sa na niektorých miestach celá drobí a vytvárajú sa nové jamy. Niektoré označené miesta ako je na foto celý trávnatý pás, ktorý na tej ceste nemá čo robiť nakoniec nebol ani odstránený. Prosím o vyjadrenie či sa do budúcna s touto cestou plánuje noečo robiť, prípadne kedy sa odstránia tieto výtlky. Ďakujem

16. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme veľmi pekne za podnet. Preveríme ho na príslušnom referáte. O nasledovnom postupe Vás budeme informovať.

Prajeme pekný deň
Kto? Referát dopravy a pozemných komunikácií

Mgr. Rastislava Mihóková
Referát životného prostredia, verejnoprospešných služieb a odpadového hospodárstva
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Vrakuňa
17. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň prajem,

v roku 2019 sa opravovali komunikácie a výtlky podľa dôležitosti (to znamená, že v prvom rade sa opravovali komunikácie, na ktorých je zvýšená premávka motorových vozidiel z dôvodu bezpečnosti a plynulosti v cestnej premávke) a hlavne podľa finančného krytia. Poslanci Miestneho zastupiteľstva určili poradie obnovy povrchov komunikácii na roky 2020-2024 (info na stránke www.vrakuna.sk). Táto komunikácia nie je určená na obnovu povrchu a preto sa bude na nej vykonávať bežná údržba, čo znamená oprava výtlkov. Opravu výtlkov na uvedenej ul. sme zaradili do plánu oprav a podľa finančného krytia budeme zabezpečovať realizáciu.

S prianím pekného dňa

Mgr. Rastislava Mihóková
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Vrakuňa
12. február 2024

Odkazprestarostu.sk

Vážení užívatelia, pri tomto podnete bola odhalená duplicita a daný problém je ďalej riešený aj pod nasledovným podnetom:

https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/115226/majerska-zahrady-cesta-rozbita-vacsi-usek

Touto cestou Vás prosíme o smerovanie ďalšej komunikácie ohľadom daného problému na vyššie uvedenú adresu. Ďakujeme za pochopenie.

/Admin Pavol

Diskusia

Diskusia k tomuto podnetu bola uzatvorená.