Pod Krásnou hôrkou-parkovanie-problémové


Uzavretý
meno
Andrej 03. januára 2020

nezakonne parkovanie pri nemocnici, ktoré ohrozuje dostupnost tohto zariadenia pre pacientov , najma v pripade akutnych pripadov moze toto parkovanie ohrozit zachranu cloveka...

06. január 2020

Michal

Kazdy den to na chodniku vyzera takto, zatial som to ale akceptoval / nehlasil lebo tam nechodi vela ludi peso a objektivne nie je kde parkovat, lebo parkovisko je vo vystavbe a stavba zabera vela miesta. MP som tu videl raz, zastavili s rozblikanym autom a vykazali cinnost tak, ze dali myslim papucu dvom-trom autam. Toto je ich postup prace od zaciatku ich existencie a domnievam sa ze existencia MP je v podstate skodliva, kedze ich cinnost je nahodna, nic neriesi a casto si paradoxne vyberaju auta, ktore nezavadzaju alebo stoja relativne slusnejsie nez ostatne.
22. január 2020

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA III boli o tomto podnete informované a boli inštruované, aby popri plnení ďalších služobných úloh zamerali svoju činnosť aj na riešenie parkovania vozidiel Pod Krásnou Hôrkou v Bratislave.
MsP nemá dostatočné kapacitné možnosti k eliminovaniu všetkých protiprávnych konaní páchaných na verejných priestranstvách. Daný stav jej neumožňuje nepretržitý dohľad nad všetkými kritickými miestami.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu ihneď kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania