Uzávierka ulice kvôli voľbám

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Neriešený
meno
Ján Hefty 31. marca 2014

Z akého dôvodu je potrebné uzatvárať v čase každých volieb Medenú ulicu od Nám. Ľ. Štúra po Kúpeľnú ulicu na viac ako 24 hodín? Podľa mojich informácií tu sídli akurát obvodná komisia, do ktorej sa zvážajú zápisnice po ukončení hlasovania. Na to však hádam nemusí byť uzavretá ulica už 24 hodín predtým. Nie je tu žiadny volebný okrsok ani nič, čo by si vyžadovalo uzávierku ulice na tak dlhý čas. Ulica je počas celého toho času prázdna a uzávierka je len zbytočná buzerácia najmä nás - obyvateľov, ktorí v tejto časti Medenej bývame. Veľká časť ľudí tu využíva auto práve len počas víkendu, keď si potrebujeme priviezť nákup alebo iný náklad a je nám to znemožnené. Okrem toho, polícia stráži len vjazd od Reduty ale pravidelne sa stáva, že ten, kto má dostatok drzosti, zacúva do prázdnej ulice od Kúpeľnej. Na čo je potom celé toto dobré? Nemôže byť umožnený vjazd aspoň obyvateľom?

Zároveň chcem poukázať na neopodstatnené vyhrážanie sa obyvateľom odťahom auta na oznamoch, ktoré sú v čase volieb vyvesené na bránach domov. Odťah auta, ktoré bolo na ulici zaparkované skôr, ako bola uzavretá, by neobstál a preto to vnímam len ako silové zastrašovanie obyvateľov.

Ďakujem za odpoveď.

31. marec 2014

Flego

Toto už nemá obdobu, čo sa v tomto pos*atom štáte deje. Akože kam si majú domáci na tých 32 hodín dať autá, keď sú všade problémy s parkovaním?
06. marec 2021

Martin Uváček

Dialo sa to aj posledné voľby 2019, 2020?
22. jún 2021

Martin Uváček

Podnet neaktuálny, navrhujem uzavrieť.
22. jún 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podľa pravidiel portálu nemôžeme podnet uzavrieť pokiaľ sa k nemu samospráva nevyjadrí (hoci aj s tým, že je neaktuálny). Preto sme ju opätovne kontaktovali.

Ďakujeme za porozumenie.

S pozdravom

Veronika Prachárová
Odkaz pre starostu
[email protected]
25. marec 2024

Ján Hefty

Dobrý deň, môžete, prosím, po 10 rokoch prepolsať podnet opäť samospráve? Situácia sa opakuje pri každých voľbách.
25. marec 2024

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Administrátor Bratislava-Staré Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania