Lachova - lávka v zlom stave

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Janka 09. januára 2020

Lávka cez kanál pri zástavke električiek Jungmannova je opäť poškodená. Laty v dezolátnom stave, ktoré sa prepadnú čochvíľa, aj zábradlie pri schodoch sa hýbe, na jednom spoji je odtrhnuté, čiže je nestabilné.

13. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet, o jeho doriešení Vás budeme informovať.
14. január 2020

Janka

Žiadam Vás!!!!
Bolo by naozaj na čase, zaoberať sa lávkou, nakoľko dnes je tam už úplne vytrhnutá lata, nehorázne sa šmýka na lávke, veľa ľudí tam dnes skončilo s modrinami, dúfam, že nie so zlomeninami, vieme, že drevo sa správa ako sa správa, a v neposlednom rade v takom počasí ako je dnes, teda, že mrzne, ale naozaj sa treba zamyslieť ako danú lávku opraviť a hlavne aké materiály použiť!!! Lávka je využívaná húfne, či už ľuďmi, ktorí cestujú električkou, alebo ostatnými, ktorí sa chcú poprechádzať. Dnes sa tam šmykla i pani, ktorá je tehotná a spadla, toto už nie je na srandu vážení kompetentní.
15. január 2020

Jano - Star9H6j

Presne tak, je to jediný priamy prechod zo strany Lachovej na zastávku Jungmanova. Jeho zhotovenie a UDRZBA nezodpovedá kvalitou ani "občasnej rekreačnej lávke" cez potok niekde v lese...

snáď nedostanete od samosprávy odpoveď v štýle "lávka bude rekonštruovaná ako súčasť prác na druhej etape električkovej trati v Petržalke" ...alebo že "to bude opravovať mesto a nie Mč, ktoré sľúbilo že upraví/skultúrni okolie chor.ramena" a podobné alibistické bláboly ;)

Totiž tieto odpovede ponúkajú jak cez kopirák (bez ohľadu na aktuálne vedenie) už NIEKOĽKO rokov ohľadom požiadaviek/problémov v lokalite chorvátskeho ramena + trasy električky... a čuduj sa svetu druhá etapa električky stále nikde :/
03. február 2020

Martin Uváček

Drevené laty na lávke v piatok vymenili.
03. február 2020

Odkaz pre starostu

Boli ošetrené aj spoje lávky?
03. február 2020

Janka

Áno, laty sú vymenené, ďakujem, ďakujeme, ale toto je dokola, už sú tam ďalšie čo treba vymeniť a zábradlie neprizvárali.
03. február 2020

Jano - Star9H6j

Spoje/poškodené zábradlie ostalo nedotknuté. Sú tam ďalšie min 2 dosky ktoré sú nahnité a sú tesne pred vylomením/prelomením.

Lávka pri draždiaku je ešte v oveľa horšom stave.
03. jún 2020

Janka

Jantárová cesta-chodník-chýbajúci

Dobry den, opäť sa nam hlási lavka pri ramene ako sa.ide na zastavku elektriciek Jungmannova. Laty ,min. 5 ks.su az sprachnivele, rozpadnuté,zabradlie treba privariť. Stale sa pytam,preco sa nedá lávka opraviť celá naraz. Vďaka
03. jún 2020

Odkaz pre starostu

Podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
30. september 2020

Martin Uváček

Momentálne sú všetky dosky na lávke opravené, rovnako aj odhnité zabradie od električkovej zastávky.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania