Opletalova-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Zdeno 16. januára 2020

Prosím Vás, kedy budú dané do užívania novovybudované zastávky MHD na Opletalovej ulici? A kedy bude prerobená aj zastávka "Panské" v smere do mesta? Nová vozovka na dočasných zastávkach sa už začína "vlniť".
Ďakujem za odpoveď.

17. január 2020

Haky

A tá velká mláka by chcela tiež nejako riešiť.
17. január 2020

jajbolina

Ďakujem za podnet, tiež nechápem prečo nové zástavky nesprístupnia. Tiež by ma zaujímalo ak by mohol dať vyjadrenie DPB aké sú doporučené vzdialenosti zástavok, lebo teraz sú na Opletalovej ulici zástavky veľmi blízko seba, takže prichádza k zbytočnému spomalovaniu spojov. Zástavky nemusia byť každých 300 metrov, ale 600-700 metrov je úplne v púhode v pešej dostupnosti.
03. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
27. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v tomto prípade sa jedná o podnet staršieho dáta, nakoľko pri kontrole Opletalovej ulice boli zastávky otvorené. Podľa vyjadrenia DPB sa zastávky využívajú už cca 3 mesiace. Zastávka "Panské" v smere do centra má byť podľa vyjadrenia DPB a mestskej časti Bratislava- Devínska Nová Ves premiestnená do novej polohy.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania