Rybárska brána-reklama-vizuálny smog

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

V riešení

Prosim inspektorov verejneho poriadku v Starom meste o informaciu, ze ci je takyto druh reklamy (konkretne prasa v brneni a k tomu obrazkove menu) v poriadku. Vdaka

18. január 2020

Jerome

toto hnusne prasa nas irituje min dva-tri roky
18. január 2020

Monika

Celý stred mesta je jedna pavlač, je to jeden neorganizovaný cirkus, kde si každý robí čo chce. Neudržiavané, špinavé, zanedbané a s množstvom vizuálneho a neestetického smogu. Aj preto tam posledné roky nechodím, pokiaľ nevyhnutne nemusím.
19. január 2020

Floralys

pokial mesto prenajima cast ulice prevadzkovatelom restauracii. malo by si aj okrem peniazkov stanovit aj podmienky ze zabraty priestor nebude zahrnat reklamu, reklamne stany, dazdniky, putace a ine sracky coho je plne mesto. rozumiem ze v lete je fajn si posediet v centre mesta ale tie neorganizovane nejednotne terasy su tiez otras. vlastne cela ba je jeden velky hnus. odpoved mesta cakajte tak do 6 mesiacov. najpv to budu 5 mesiacov preverovat na prislusnom oddeleni ako mojich 100 podnetov. okrem toho starostka SM nerobi absolutne nic.
21. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za váš podnet, zaoberá sa ním Referát obchodu, správnych konaní a verejného poriadku. O výsledku vás budeme informovať.

Oddelenie komunikácie s verejnosťou, Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
17. február 2020

Miriam

Dobry den, prosim o spatnu vazbu. Vdaka
07. júl 2020

Miriam

Dobry den, prosim o odpoved. Dakujem
09. júl 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve so žiadsťou o reakciu.

Andrea Addová
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania