Gagarinova-parkovanie-problémové


Uzavretý

Stavaju tu auta zrejme rozvozu pobocky Dominos.
Auta zasahuju do bus pruhu a na chodniku nie je dostatocny velky priestor vynechany pre chodcov.

06. február 2020

Michal

Lepsi pohlad
28. február 2020

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA II popri plnení ďalších služobných úloh zamerivajú svoju činnosť aj na riešenie parkovania vozidiel na Gagarinovej ulici v Bratislave.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.
17. august 2021

Tomas

Kým prídu vaši Čierni šerifovia, tak auto pizzerky je dávno preč. Láskavo zodvihnite telefón alebo nech MsP navštívi prevádzku osobne a vysvetlite im, ako parkuje slušná spoločnosť. Nevyhovárajte sa stále na čislo 159, dobre viete, že aj na zavolanie je neisté, že vôbec prídu. Ľudia ktorí už majú skúsenosti s MsP vedia o čom je reč. Pri malom počte Mestských policajtov sa vozidlá presúvajú z jednej mestskej časti do druhej na plnenie svojich plánovaných úloh a nerobia žiadnu hliadkovú činnosť. Efektivita nulová. Tak nezavádzajte verejnosť, že jediné možné riešenie je volať 159.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania