Turčianska-Automobily-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Uzavretý
meno
Nina 11. februára 2020

Niektorí majitelia rodinných domov si pravidelne takýmto spôsobom vyhradzujú verejné parkovacie miesta a znemožňujú tak parkovať ostatným.

12. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

na základe tejto jednej fotografie nevieme určiť či sa jedná o pravidelné blokovanie parkovacieho miesta. Je možné, že si to miesto niekto "blokol" kvôli rannej dodávke tovaru v rámci rekonštrukcie atď. Pokúsme sa byť k sebe trošku ohľaduplní.
Ak by sa to ale pravidelne opakovalo, tak na základe doloženia viacerých fotografií, budeme vedieť situáciu riešiť.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
12. február 2020

Nina

Môžem Vám posielať fotky aj pravidelne. Keby to bolo jednorazové, neotvárala by som podnet, avšak je to opakujúca sa záležitosť.
12. február 2020

somár rámos

Milí zlodeji ,podvodníci ,vrahovia.Sem tam si môžte zakradnúť ,zapodvádzať a niekoho zapichnúť.Nič sa nedeje, len to nesmie byť pravidelne. Obete by mohli byť k vám trochu ohladuplnejšie, je to predsa také ťažké porušovať zákon.Je predsa možné ,že vás k tomu dohnala ťažká životná situácia. Aha a keď vás chytia ,žiadajte aby vás súdilo Komunikačné oddelenie MÚ Ružinov .To má pochopenie , a vie byť ohľaduplné
12. február 2020

Nina

Myslím si, že by bolo ďaleko efektívnejšie, keby to riešila mestská polícia, ale môžem Vám robiť fotky každý deň/večer… včera som “neznalá” situácie môj fotoalbum o tento skvost nerozšírila. Verím, že 2 fotky už stačia na to, aby bola situácia riešená.
14. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

naďalej trváme na vyjadrení, že máme byť k sebe ohľaduplní najmä ak ide o výnimočné situácie. Po obhliadke a preverení sme zistili, že nik nepožiadal o zaujatie verejného priestranstva na Turčianskej ulici, neodvádza poplatok a na základe tohto, nie je dôvod, prečo by ste tam nemohli zaparkovať.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
14. február 2020

Nina

Ohľaduplné by bolo v porvom rade, ak by majitelia rodinných dôvodov takto nezneužívali, že miesto je pri ich bráne. Načo ste potom žiadali opätovnú fotografiu, keď vaša jediná reakcia je, že máme byť k sebe ohľaduplní. Očividne má samospráva dvojaký meter - ohľaduplní majú byť len obyvatelia, ktorý chcú využiť verejné parkovacie miesta v oblasti, kde žijú, majitelia rodinných domov už ohľaduplní byť nemusia… Naozaj neviem, čo je na danej situácii výnimočné, keď konkrétne tento majiteľ si tak zaberá verejný priestor. To si potom môže ktorýkoľvek obyvateľ zabrať nejaké miesto neplatiť tak samospráve za vyhradené parkovacie miesto. Naozaj skvelý prístup samosprávy k “riešeniu” problému. Tak ako vy trváte na ohľaduplnosti, ja naďalej trvám na tom, aby to samospráva riešila, teda okrem toho, že odpisuje na stránke ako jedna skupina má byť ohľaduplná, druhá však nie.
24. február 2020

Nina

Turčianska-parkovanie-problémové

Chcem sa spýtať, či má mestská časť Ružinov naďalej pocit, že sa jedná o jednorázovú záležitosť a majiteľa rodinného domu, ktorý takýtmto spôsobom neustále blokuje verejné parkovacie miesta, nie je potrebné riešiť? Opätovne požadujem, aby sa podnetom mestská časť reálne zaoberala a danú situáciu riešila.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania