Nebezpečné zábradlie na nadchode pri Jurigovom nám.

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Marian 13. februára 2020

Na lavke ponad elektrickovu trat pri budove Allianz su viacere segmenty zabradlia uplne odhrdzavene. Staci mala sila, resp. aby sa o ne niekto oprel a mozu spadnut dolu na chodnik, resp. cestu. Na prilozenej fotke je prvy segment zabradlia na strane pri Karloveskej klubovni. O kusok dalej na tej istej strane je za lavickou segment, ktory ma uz jednu stranu uplne vo vzduchu. Poprosim o urychlenu opravu, alebo aspon docasne oznacenie. Aby niekto so zabradlim nespadol dole, resp. nepadlo zabradlie na prechadzajuce vozidla.

14. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
14. február 2020

Marian

Este pridavam aj foto toho druheho uplne odhrdzaveneho miesta za lavickou. Tu uz zabradle je vo vzduchu a nie je spojene s podlozkou.
05. marec 2020

Marian

26-27.2020 boli skupinou pracovnikov opravene a zosilnene uchyty viacerych odhrdzavenych segmentov zabradlia na oboch stranach nadchodu. Dakujem. Verim, ze pravidelna udrzba do buducnosti predide takemuto nebezpecnemu havarijnemu stavu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania