Nepojazdné auto bez TK

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vrakuňa

Vyriešený

Zbytočne zaberá miesto

08. apríl 2014

nepšo

passat to už má za sebou - 435 321 km , min. už teraz do nehe treba napchať prachy :)
08. apríl 2014

maco

Presne ma 498 089km a dalsie kilometre ho cakaju,cize mozte to oznacit jako vyriesene ;)
09. apríl 2014

peter

tak mu urobte TK a nafukajte gumy. inac stale je len odpad
10. apríl 2014

maco

Peter:asi neviete preco tam auto stalo z jakeho dvovodu,keby ano ani vas nenapadne to sem dat !odpad?preto lebo nema stk?
10. apríl 2014

Peter

Pán Maco, To že auto nemá 4,5 roka TK, mi príde obvzlášť drzé, auto prečnieva. To nie je v poriadku, a ešte má oj vyfučané gumy. Keď idem domov z roboty nemám kde zaparkovať, kvôli autu, ktoré nemá STK a tým pádom porušuje zákon č. 223/2001 Z.z. o odpadoch v znení neskorších predpisov a VZN č. 2/2004 o parkovaní vozidiel na území MČ
22. apríl 2014

maco

Vam to tu drbe,viee dvovod preco auto ostalo odstavene?neviete a nieje to pripad len tohto jedneho je to pripad viacerich auta.
23. apríl 2014

Peter

Na rovinu, Vaše dôvody ma nezaujímajú, a ak sa s nimi oháňate, tak ich aj odprezentujte.

Ja som len vypísal zákon, podľa ktorého je dané auto odpad. Tak ako podrezanie hrdla je vražda, tak toto je vrak a de jure odpad.
24. apríl 2014

maco

Majitel zomrel a riesilo sa dedicke konanie,pocas ktoreho sa z autom nemoze nic robyt to bol ten dvovod dufam ze toto staci...A ked ste odtial ked ste tam nemali kde parkovat stacilo zistit majitelku alebo sa popytat susedou a verim ze by to tu vobec nebolo na internete.
24. apríl 2014

maco

A ano auto bolo vrak ale nie kvoli tomu ze by ho tam niekdo naschval nechal cize treba brat ohlad aj nato,v kazdom pripade uz tam nestoji ma vsetko platne a je to zasa normalne pojazdne auto cize nechapem nac sa totu dalej riesi.
25. apríl 2014

lukas

Maco neviem preco sa to tu riesi ja som cital odkaz ten clovek si riesi komplex,vidi len sam seba a mozno svoje auto ,nikoho nezaujma pribeh rodiny ktora prisla o clena rodiny pribeh passatu o ktory sa nemal kto zrazu starat toto je slovensko kazdy mudruje ale nevie ineho pochopit...takze peter troska si uvedom aj ne veci....
05. máj 2014

Luxo

OU OU PASSAT JE JE ma pol miliona a ide jak blesk je je
30. september 2019

Odpoveď samosprávy

Podnet už nie je aktuálny, je vyriešený.

Karin Hinza
referát regionálneho rozvoja a dopravy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania