Rumančeková-parkovanie-chýbajúce miesta

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Martin 21. februára 2020

Rad by som sa spytal aky inteligent vymyslel toto znacenie parkovania. Vzdy som si myslel, ze ulohou mestskej casti je parkovacie miesta vytvarat a nie ubrat min. 15 parkovacich miest na najsirsej casti celeho sidliska.
Dalsia vec je naco sa realizovalo resp. minalo financne prostriedky na tycky pre zabranenie parkovania, ked sa planovalo znacenie.

21. február 2020

Peter Ondavsky

parkovanie tam bolo aj predtym zakazane... v krizovatke? a 3 metre pre kazdy smer, teda 6m na obojsmernej ceste? urcite legalne parkovanie... ze...
24. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

uvedené značenie nerealizovala mestská časť. Žiadateľom bola správcovská spoločnosť Progres s.r.o. z dôvodu zabezpečenia prejazdnosti (najmä súvis s odvozom odpadu). Značenie bolo odsúhlasené v Komisii pre určovanie dopravných značiek a dopravných zariadení hlavného mesta SR Bratislavy v 05/2019. Mestská časť preverí, či rozsah vyznačený v teréne, je v súlade s odsúhlaseným projektom organizácie dopravy.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
08. september 2020

Richard .

rád by som pripomenul že čiary su kreslené nelogicky. problém pri odvoze odpadu nastáva vo vnútrobloku nie vo vjazde a výjazde kde je cesta najširšia.. týmto počinom ste nám znížili úroveň bývania , cenu nehnutelnosti.. nevieme sa dopracovať k vyhradenému parkovaciemu miestu , nemôžeme vo večerných hodinách ísť ani na nákup do obchodu lebo musíme parkovať o 2 bloky dalej.. plné ruky tašiek +kočík..

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania