Sokolská-chodník-znečistený

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

V riešení

Uz od jesene sa na chodniku na Sokolskej pozdlz dvora zakladnej skoly vala hromada sucheho listia na sirku celeho chodnika. Za mokra je to smyklave, za sucha prasna spina do vysky clenkov. Chodia tam mamicky s malymi detmi na Sokol a do skoly, je to nebezpecne a nehygienicke zaroven.

25. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za upozornenie, váš podnet preposielame oddeleniu dopravy, ktoré ho bude riešiť v súčinnosti s TSSM. O výsledku vás budeme informovať.

Oddelenie komunikácie s verejnosťou, Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
02. marec 2020

Martin R

Je to upratane, vdaka!
21. december 2021

Martin R

Dobry den, bolo by mozne odstranit kopy listia na Sokolskej pri mure skoly a Sokolovni? Deti maju asi radost, ale pre starsich ludi to nie je nic prijemne, na niektorych miestach vyse clenkov cez cely chodnik. Dakujem.
21. december 2021

Martin R

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený Dobry den. Minulu zimu samosprava podnet po nahlaseni vyriesila. Lenzo to listie opadava kazdy rok na jesen a treba to spratat znovu. Aj buduci rok opadne, aj v 2023. Dalo by sa to prosim vyriesit systemovo? Dakujem.
21. december 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,

Administrátor Bratislava-Staré Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]
22. december 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pracovníci TSSM čistia chodníky podľa danného a platného harmonogramu, ktorý nájdete tu: https://www.tssm.sk/vykaz-cinnosti/
Na jeseň pracovníci čistia ulice aj od lístia. Tento rok sme zakúpili aj nový prístroj práve na efektívnejšie čistenie ulíc od lístia.
Mrzí nás, ak sa práve vaša ulica nestihla ... prekvapil nás sneh... prakticky jeden čistili chodníky a na druhý deň riešili snehovu kalamitu... také je počasie.
Každopádne o sezónom probléme s lístím, ktoré "zaplaví" ulice - čo napokon dôkazom, že v našej mestskej čati je zelene veľa - snažíme sa ho riešiť aj spomínanou zakúpenou technikou.
Ďakujeme za pochopenie.
Kto? TSSM

S pozdravom oddelenie komunikácie s verejnosťou Bratislava-Staré Mesto
22. december 2021

Martin R

Bol som teraz vonku - nesnezi a je sucho. Nezastavia sa? 😉

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania