Chorvátska-dlhodobo odstavené vozidlá-vozidlo s EČV, bez platnej TK a EK


Vyriešený
meno
Marek 25. februára 2020

25. február 2020

Lucia

Dobrý deň, na Chorvátskej ulici dlhodobo parkuje motorové vozidlo EVČ BA294FU.

Vozidlo má platnú rezidentskú kartu Starého Mesta do Feb 2019.
T.j. už rok parkuje bez platnej rezidentskej karty! To rok nekontrolovala Mestská polícia na našej ulici rezidentské karty?!

Len pre obraz o ne/zodpovednej práci Mestskej polície v okolí Justičáku.

Týmto zároveň pozdravujem Matúša Valla, ktorý svoju novú parkovaciu politiku stavia na neschopnej a korupčnej Mestskej polícii.
26. február 2020

Jerome

nielen MsP ,ale čo robia inšpektori Starého Mesta?? Pani starostka ešte dnes kampaňovala :(
27. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za upozornenie, váš podnet sme postúpili Mestskej polícii.
Kontrola parkovacích nálepiek nie je v kompetencii inšpektorov verejného poriadku. Základnou povinnosťou staromestských inšpektorov verejného poriadku je kontrolovať udržiavanie poriadku, čistoty a hygieny na uliciach a ďalších verejných priestranstvách na území Starého Mesta.

Oddelenie komunikácie s verejnosťou, Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
23. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA I vykonali všetky procesné úkony vo veci predmetného motorového vozidla parkujúceho na Chorvátskej ulici. Vec zadokumentovali a spracovaný písomný materiál bol odstúpený na príslušné oddelenie MiÚ Bratislava -Staré Mesto za účelom ďalšieho riešenia.
Ďakujeme za podnet.
21. máj 2020

Maroš

Dobrý deň, keď som tu konečne našiel nejaké veterány, chcem sa spýtať. ako sa dá legálne postupovať aby sa dalo majtelov týchto aut kontaktovať pre prípadne odkúpenie. GDPR vela vecí zťažuje, alebo ak prepadnu štátu ako sa k nim dostať a zachrániť ich pred odťahom a zošrotovaním. Sú ludia čo by si radi zohnali veterána no málo ludí predáva a spravili rekonštrukciu. A k by sa dalo dostať za ovela menčie peniaze k takýmto autam čo nikto nechce aspon by ušetrili tie peniaze a vrazili ich do obnovy auta. Mali by z toho radosť a vytvorili hodnotu. Ako šrot to auto nebude mať hodnotu žiadnu ani historicku ani emocionalnu. PS: to autíčko vidím každý deň ked idem do práce a je smutne že ho tak niekto nechal.
09. jún 2020

Lucia

Dobrý deň, nejaké novinky zo samosprávy?
Koľko mesiacov, rokov potrebujete aby ste boli schopní odtiahnuť staré auto bez EVČ?

Neverím, že to niekedy napíšem....ale predsa: za Števčíka fungovalo aspoň niečo, teraz nefunguje vôbec nič. A to som ho nikdy nevolila.
09. jún 2020

Jerome

RE: LUCIA

presne vyjadrené, najslabšia starostka ....
05. júl 2020

Lukáš Bartošovič

pre niekoho novinka, pre niekoho nie - na Skodovke sa nachadza vyzva na odstranenie vozidla datovana ku 05.05.2020, teda dnes ci zajtra majitelovi uplynie lehota
zmienovana webova podoba vyzvy https://www.staremesto.sk/sk/uradna-tabula/view/id:13000 respektive priamy odkaz na PDF https://www.staremesto.sk/data/MediaLibrary/56/56086/vyzva_20_005.pdf
okrem toho boli odnate tabulky ECV, ktore sa nachadzaju "zastrcene" za stieracmi
23. august 2020

Lukáš Bartošovič

dobry den, opustena Skodovka sa uz nenachadza na predmetnom mieste

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania