Jozefská-parkovanie-problémové


Uzavretý
meno
Helena 27. februára 2020

Dobrý deň, na parkovacích miestach pre zdravotne znevýhodné deti na Jozefskej ulici, a tiež na ďalších dvoch vyhradených miestach pre ZŤP osoby s parkovacím preukazom, pravidelne stoja autá bez akéhokoľvek preukazu s povolením na státie na týchto miestach. Vrchol je keď tam parkuje dokonca policajné auto bez akéhokoľvek preukazu.
Prosím o urgentné riešenie.
Ďakujem

28. február 2020

Jerome

súhlasíme s podnetom, Jozefská je problémová ulica - viď podnet z dolnej časti - zaberanie ver.priestranstva, chodnika, umiestnenie technickych jednotiek na chodníku tak, že chodec nemôže ísť po chodníku---neriešené druhý rok zo strany Starého Mesta...
28. február 2020

Helena

Dnea ráno opäť.
28. február 2020

Helena

Tam by mohli cgodiť častejšie policahti. Toľko pokút by vyzbierali
28. február 2020

Jerome

admin, poslite to aj Magistratu, p.Vallovi, kedze pod neho spada MsP - a aj séf p.Gajdoš, ktory tvrdil, ze urobí poriadok...p.Helena,volajte MsP!
19. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Príslušníci MsP popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na riešenie parkovania vozidiel na Jozefskej ulici v Bratislave.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania