Starhradská - cesta znečistená od nánosov bahna a lístia

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení

Táto cesta nebola roky vyčistená od nánosov bahna a lístia napriek tomu, že je často využívaná na prechádzky rodín s deťmi a bolo by vhodné aj častejšie vysypávať odpadové koše.

25. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Znečistená komunikácia s parcelným č. 928/1 na Starhradskej ulici je vo vlastníctve Hlavného mesta SR Bratislava. Mestská časť Bratislava-Petržalka nie je vlastníkom ani správcom nehnuteľnosti. O podnete sú informovaní.

S pozdravom,

MÚ Petržalka - referát komunikácie s verejnosťou
25. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
27. apríl 2022

Jozef

Jedná sa o cestu pri hájovni na Starhradskej ulici.
Určite viete, že táto cesta je veľmi hojne využívaná obyvateľmi, žiaľ jej údržba je dlhodobo zanedbaná, v dôsledku čoho sú po oboch stranách tejto cesty roky staré nánosy blata a lístia. V niektorých častiach to celkovo uberá 2 až 3 metre zo šírky tejto cesty a tiež to komplikuje prístup k osadeným lavičkám.

Chcel by som vás v mene obyvateľov a návštevníkov tejto lokality požiadať o vyčistenie tejto cesty.

Zasielal som ohľadom toho podnet na Mestské lesy v Bratislave, ktoré podľa metskej časti majú túto komunikáciu čistiť, bolo to pred dvoma mesiacmi, nemám žiaľ žiadnu reakciu.

Rovnako podobný podnet na odkazprestarostu je starý viac ako dva roky.

Ďakujem.
07. január 2023

Peter

Veru stále je tam to blato a lístie, až tak veľa hádam nechceme, len dôstojne mať čistú cestu pre deti, kočíky, starších ľudí na prechádzke. Či už netreba je po voľbách...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania