Tranovského-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Vyriešený

Dobry den,poprosim o vycistenie kontajneroveho stojiska c 597 na krizovatke ulic Tranovskeho a Popovova.Okolo kontajnera na sklo je mnozstvo crepin a priamo o spomenuty kontajner oprel nejaky primitiv vrecia zo stavebnym odpadom,ktore uz sa trhaju a odpad vypadava na cestu.Dakujem.

30. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Okolie kontajnerového stojiska je už vyčistené.
Kto? Oddelenie životného prostredia

Rastislav Bagar, prednosta MÚ BA-Dúbravka
30. marec 2020

Peter Kovac

Dakujem za odpoved,ale o cistote mame zrejme rozdielne predstavy ako pracovnici zodpovedni za poriadok okolo kontajnerov.Stavebny odpad bol sice odvezeny ale vycistenie stojiska od mnozstva sklenenych crepin neprebehlo.Fotene 30.3. 17.30 hod.Poprosim o napravu.Dakujem.
31. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Pán Kováč za kontajnerové stojisko a jeho čistotu zodpovedajú vlastníci príslušného obytného domu resp. ich správca. Naši pracovníci robia prácu naviac a upratujú neporiadok po obyvateľoch, ktorí si mýlia verejné priestranstvá so smetiskom. Odpad smú občania ukladať len do kontajnerov na to určených. Požiadali sme správcu o zabezpečenie čistoty podľa vašich predstáv. Možno je to práve vaše kontajnerové stojisko a nič vám nebráni zobrať si metlu a upratať si ho.
Kto? Oddelenie životného prostredia

Rastislav Bagar, prednosta MÚ BA-Dúbravka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania