Bárdošova-cesta-rozkopaná

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
petra sramko 15. marca 2020

Vazeny pan Starosta,
velmi ocenujem skutocnost, ze dochadza k rekonstrukcii časti ulice Bádošova -posledná časť smerujúca na Kolibu. Sú tam momentálne umiestnené semafory a cestu vymedzili kamennými obrubníkmi. Upozorňujem na skutočnosť, ze cestu vymedzili úzku na daný otáčkový úsek!!!!! podľa normy nebude spĺňať parametre. ak tam pôjde SUV (chodi ich tade denne velke mnozstvo) tak sa v danom useku budu mat velky problem vyhnut s protiiducim SUV pripadne malym autobusom, co tam chodi. V minulosti som to riesila ja a vodici tak, ze sme vyuzivali najkrajnejsiu rozbitu krajnicu, ktora je teraz ohranicena vysokym obrubnikom. Stale je cesta v procese preto Vas prosim o premeranie vozovky, pridanie CM extra ako to najviac ide,, aby tam bola plynula premavka. dakujem

16. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnetom sa zaoberá oddelenie investícií a verejného obstarávania.
16. marec 2020

Jozef

Petra Stanko - skúšala ste sa už na Bardošovej obísť s oprotiidúcim SUV ? Najprv si to skúste. 5,5 m a viac si myslím pre šoféra postačuje.
16. marec 2020

petra sramko

dobry den, vyskusajte to Jozef ked su tam kopy snehu a lad v zime a hlavne to skuste v spodnej casti kde teraz ohranicili vozovku vysokymi obrubnikmi...o tom pisem v mojom podnete...o spodnej casti ktoru momentalne rekonstruuju. prosim piste moje meno spravne. dakujem vam
16. marec 2020

Jozef

za skomolenê meno sa ospravedlňujem, mobil si upravuje slová po svojom. Čo sa týka výšky obrubnikov, počkajte napr. do preasfaltovania. verím, že to bude lepšie ako bolo.
18. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Podľa vyjadrenia oddelenia investícií a verejného obstarávania a projektanta komunikácia je navrhnutá na zaradená ako obytná zóna, čo umožňuje vytvoriť dopravný koridor aj v kritických zúžených miestach a umožniť bezpečný pohyb chodcov. Návrh spočíva v rozšírení komunikácie na dva jazdné pruhy o šírke 2,75 m a jednostranného chodníka.

Kancelária starostu
18. marec 2020

Pips Petra

Dobry den pojdem to premerat a dam vam vediet ci sirka zodpoveda projektu. Problem je ked sa v tom otazkovom useku stretnete s malym autobusom/nakladnym autom nakolko taketo vozidlo si kvoli svojej dlzke musi "nadbehnut" a ciastocne zasiahne do protismeru.tato cesta je extremne vytazena rano a vecer kedze sluzi ako spojnica medzi kolibou a kramarami.rozhodne svojim vyuzivanim nepatri do skupiny "obytna zona".
18. marec 2020

Jozef

Nech žijú brepty : v otazkovom ùseku,...
19. marec 2020

Pips Petra

Dobry den, vozovku som bola premerat ma v casti kde sa dalo merat za prvou zakrutou 551cm nakolko dnes asfaltovali a nedali sa premerat vsetky useky.
19. marec 2020

Jozef

Na meranie zostavajú 4 dni. V pondelok sa už zas nebude dať. Cestu otvoria pre vodičov.
21. marec 2020

Jozef

Bárdošová ul. časť po Vlársku ul. zrekonštruovaná. Podnet vyriešený.
21. máj 2020

Martin Uváček

Podnet je už neaktuálny a môže sa uzavrieť. Stretol som tam autá z oboch smerov a nemali problém sa obísť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania