Rovniankova - problémový VW Golf

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Karol Radosovsky 31. marca 2020

Dobry den,
na parkovisku pred obytnym domom Rovniankova (na urovni c.p.16) je odstavene vozidlo VW Golf, ktore je bez EVC a su v nom "zabyvani" fetaci. Bola na miesto privolana aj Policia (naposledy 25.3.2020, cca 18:15hod) ale situacia doteraz (31.3.2020) nebola vyriesena. Okrem toho, ze automobil zabera 1 parkovacie miesto, obyvatelia domu a okolia toto povazuju za bezpecnostnu hrozbu. Zvlast v obdobi coronavirusu, tieto osoby (zrejme par) z auta vychadzaju bez ochranneho ruska, pricom v okoli sa mozu nachadzat starsi obcania, ktori sa kratkodobo zdrziavaju vonku.

01. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Váš podnet hliadka Exp. MsP BA V preverí a v súčinnosti s MiÚ Bratislava - Petržalka a OO PZ zariadi zjednanie nápravy tak, aby nedošlo k žiadnemu riziku pre občanov.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová
15. apríl 2020

Roman Hajek

Dobry den k dnesnemu dnu nedoslo k naprave ani k odstraneniu vraku vozidla. Aky je problem odstranit ten vrak ?? Pretoze je tam uz minimalne rok a uz min.rok bol na nom papier na odtiahnutie vozidla. Momentalne sa tam kvoli tomu zacali zgrupovat a obyvat vozidlo fetaci a rozne individua, ktory blokuju prilahle parkovacie miesta svojim bordelom a vecami. Prosim Vas o co najrychlejsie odstranenie vozidla, Dakujem..
21. apríl 2020

Martin Uváček

Aj dnes boli vnútri rôzne fetujuce kreatúry.
25. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
Vozidlo bolo odstránené mestskou časťou Bratislava–Petržalka.

Oddelenie životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania