Nepovolený vstup do areálu MŠ Pod Rovnicami 1


V riešení
meno
Andrea 05. apríla 2020

Dobry den, chcela by som nahlasit, ze kazdodenne, aj v tejto mimomoriadnej situacii, viaceri rodicia s detmi vstupuju do arealu Materskej skoly Pod Rovnicami 1 cez plot a hraju tam rozne loptove hry pocas celeho dna, kedze ihrisko, ktore sa nachadza hned vedla uzavreli. Prosim riesit tento problem, napr. jasne viditelnym oznacenim, ze vstup na ihrisko je zakazany.

05. apríl 2020

jajbolina

Pokiaľ sa tam viacero rodín nezgrupuje a nepoškodzujú cudzí majetok, nepáchajú nič zlé. Preboha čo ste, udavač? Spamätajte sa pani.
06. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň

Nedodržiavanie karanténnych opatrení treba hlásiť silovým zložkám a to Mestskej polícii alebo štátnej polícii.

Úrad nemá právomoci zasiahnuť.

S úctou

Miestny úrad mestskej časti Bratislava Karlova Ves
06. apríl 2020

jajbolina

Vychádzanie von nie je zakázané, zkázané je zgrupovanie. Tu ide zjavne o členov jednej rodiny. Niektorí ľudia mjú zjavne problém s chápaním nariadení.
07. apríl 2020

Andrea

Milý pan Jajbolí,
Ďakujem Vám za Vašu spätnú väzbu. Položím Vám len jednú otázku a na ňu si odpovedzte Vy sám. Podľa Vás je v poriadku a správne, ak rodičia s deťmi preliezajú plot do uzavretého objektu Materskej škôlky?
07. apríl 2020

jajbolina

Odpoviem: Nemám s tým problém. Ak ste aj pozerali v nedeľu tlačovku Matoviča s tými odborníkmi na pandémiu, tak tam bývalá ministerka zdravotníctva p. Kalavská odporúčala pobyt na vzduchu, prechádzky v prírode ämozrejme samostatne rodiny). Ak tí ľudia len prelezú bránu a nepoškodia školský majetok, nevidím v tom problém. Ak decká sme tiež všetko preliezali. Pani Andrea, prestaňte byť svetuškárka, preboha, každý máme chyby. A nech sa tie deti vyhrajú, nevidím na tom nič zlé.
07. apríl 2020

jajbolina

PS: Som žena.
07. apríl 2020

Radovana Straube

Podľa mňa by mali byť areále detských škôlok a škôl v čase, keď nie sú v prevádzke, otvorené pre verejnosť (víkendy, prázdniny, ...). Aspoň tie, ktoré sú platené z miestnych daní. Detských ihrísk bohviekoľko nie je a tieto priestory zbytočne zívajú prázdnotou.
07. apríl 2020

jajbolina

Presne tak. Ako decká sme bežne vbehli počas prechádzok na školské ihrisko a nikdy to nikomu nevadilo. Neviem čo s tým kto má problém, vnímam to že niekto chce byť pápežskejší než pápež.
Proste ľudia, nepreháňajte to a nechajte deti sa vyhrať. Pokiaľ tie preliezky a areál neničia, nevidím v tom žiadny problém.
11. apríl 2020

martina

A ja by som ešte dodala,ze tieto uzatvorené miesta su bez obavy,ze deti stupia do výkalov od psov. Kde na tráve sa dnes da zakopat si loptou? Nikde.
12. apríl 2020

jajbolina

Presne tak Martina. Zároveň sa rodič nemusí báť že mu dieťa zrazí auto. Preto by takéto areály mali byť otvorené aj cez víkendy a sviatky.
13. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
hliadky MsP situáciu preveria a následne budú riešiť v súlade so zákonom a vyhlásenými opatreniami.
Ďkujeme za podnet

Bc. Marcela Sabinová
13. máj 2020

jajbolina

Ja len dodám že čo nie je zákonom striktne zakázané je povolené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania