Galbavého-parkovanie-problémové


Uzavretý
meno
ervin 06. apríla 2020

Dlhodobe parkovanie cudzieho auta pred výjazdom z garaži a prístupom k bytovemu domu!

21. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

S týmto vám pomôže jedine mestská polícia. Mestská časť nemôže riešiť dopravné priestupky alebo blokovanie cesty, prípadne chodníka. Kontaktujte ich.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ BA-Dúbravka
13. júl 2020

marko sator

Galbavého-parkovanie-problémové

Stupidne parkovanie novodobých došelcov pred garážami a prístupom k bytovému domu,ktorý načierno prespávajú v Dúbravke!
29. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA IV popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na riešenie parkovania vozidiel na Galbavého ulici v Bratislave.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová
06. máj 2021

zelko patic

Galbavého-parkovanie-problémové

Opakovane drzé parkovanie pred súkromnými garážami a bytovým domom! Drzá šoferka z oprotneho domu na Galbaveho 3!!!Branenie výjazdu z garáži!
01. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
hliadky MsP o tomto probléme vedia, avšak v čase vykonanej kontroly sa vozidlo na mieste nenachádzalo. Odporúčame v takomto prípade okamžite telefonicky kontaktovať linku 159, aby hliadka mohla vec na mieste preveriť a ihneď riešiť. Informácie, ktoré získame prostredníctvom webovej stránky je možné riešiť s časovým sklzom, kedy už priestupca na mieste nemusí byť.

Bc. Marcela Ťarcha
16. september 2021

zelko cubric

Galbavého-parkovanie-problémové

Chrapunske parkovanie občana z Galbaveho 3 pred naším domom,bránenie prístupu k našmu bytovému domu a obmedzovanie výjazdu z garáže!
07. október 2021

Odpoveď samosprávy

Príslušníci MsP sú o tomto probléme vyrozumení a inštruovaní, aby počas výkonu služby riešili túto situáciu a zabezpečili zákonný stav.

Ing. Marta Urbanová
27. jún 2022

ilja

Galbavého-parkovanie-problémové

Chrapunske parkovanie pred sukromným bytovým domom a výjazdom z garaži !
29. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Je potrebné okamžite volať na skrátené tel.č.159, nakoľko veľakrát sa stalo, že hliadka MsP prišla na miesto a vozidlo ( uvedené v Odkazoch pre starostu) sa na mieste už nenachádzalo.

Ing. Marta Urbanová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania